ΑρχικήBusinessMicrosoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Office

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Απριλίου 2020 για το Microsoft Office, οι οποίες περιλαμβάνουν διορθώσεις για σφάλματα καθώς και βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας για τις εκδόσεις του Windows Installer (MSI) του Office 2016. Για παράδειγμα, αυτές οι ενημερωμένες εκδόσεις διορθώνουν ένα σφάλμα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το Word 2016 να σβήνει όταν προσπαθεί να αποθηκεύσει ορισμένα έγγραφα, καθώς και ένα σφάλμα που επηρεάζει το OneNote 2016, όταν η συμβολοσειρά του παράγοντα χρήστη υπερβαίνει τους 128 χαρακτήρες. Μετά την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων του Office 2016 KB4484101 και του OneNote 2016 KB4475586, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύουν οποιαδήποτε μορφή εγγράφων και να χρησιμοποιούν το OneNote με παράγοντες χρήστη οποιουδήποτε μήκους, χωρίς οι εφαρμογές να κλείνουν απροσδόκητα.

Οι ενημερώσεις του Απριλίου επιδιορθώνουν επίσης ένα σφάλμα που επηρεάζει το Microsoft Skype για Επιχειρήσεις του 2016, στο οποίο οι εντολές HID “flash” δεν αγνοούνται κατά την διάρκεια των κλήσεων που πραγματοποιούνται στο Microsoft Teams. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφορεί τώρα η Microsoft από την υπηρεσία Microsoft Update ή από το Κέντρο λήψης για χειροκίνητη εγκατάσταση. Αυτές οι ενημερώσεις του Microsoft Office δεν ισχύουν για την συνδρομή του Office 2016 ή για τις Office 2016 Click-to-Run εκδόσεις, όπως το Microsoft Office 365 Home. Ανάλογα με την ενημερωμένη έκδοση, ίσως χρειαστεί οι χρήστες να εγκαταστήσουν και προαπαιτούμενα για να διορθωθεί πλήρως το σφάλμα ή για να βελτιωθεί η εφαρμογή στη συσκευή Windows τους, όπως για παράδειγμα η ενημερωμένη έκδοση KB4484286, η οποία απαιτεί την εγκατάσταση του KB4011099 ή του KB3203472.

Επίσης, κάποιες ενημερώσεις ενδέχεται να απαιτούν επανεκκίνηση. Προτού οι χρήστες εγκαταστήσουν τις non-security ενημερώσεις του Microsoft Office του Απριλίου 2020, ίσως χρειαστεί να κάνουν επανεκκίνηση στον υπολογιστή τους για να ολοκληρώσουν την διαδικασία εγκατάστασης. Εάν η εγκατάσταση του Office δεν εκκινεί ομαλά, οι χρήστες μπορούν να απεγκαταστήσουν την προβληματική ενημερωμένη έκδοση ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  • Να μεταβούν στην επιλογή “Έναρξη”, να εισάγουν “Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων” στο πλαίσιο “Αναζήτηση Windows” και στη συνέχεια να πατήσουν το Enter.
  • Στη λίστα ενημερώσεων, να βρουν και να επιλέξουν την προβληματική ενημερωμένη έκδοση και στη συνέχεια να επιλέξουν “Κατάργηση εγκατάστασης”.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS