ΑρχικήinetH πλατφόρμα Microsoft Skype παρουσιάζει σοβαρά σφάλματα

H πλατφόρμα Microsoft Skype παρουσιάζει σοβαρά σφάλματα

Η πλατφόρμα Microsoft Skype φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα καθώς σύμφωνα με αναφορές χρηστών η σύνδεση δεν είναι πλέον δυνατή σε ορισμένες χώρες.

Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες , το πρόβλημα του Skype εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές Φεβρουαρίου, λίγο μετά την επιδιόρθωση ενός σφάλματος που προκαλεί περιορισμένη υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι η αποστολή μηνυμάτων κειμένου και η εκκίνηση βιντεοκλήσεων δεν είναι δυνατή για λογαριασμούς που επηρεάστηκαν από το ζήτημα, πλέον προβλήματα προκύπτουν και στη διαδικασία σύνδεσης και άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Τα ζητήματα συνδεσιμότητας, ωστόσο, αναφέρονται σε διάφορες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, της Ευρώπης καθώς και της Αφρικής.Microsoft Skype

Τις τελευταίες ώρες τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι η σύνδεση, η αποστολή και η λήψη μηνυμάτων και η εκκίνηση φωνητικών κλήσεων. Οι χώρες που επηρεάζονται περισσότερο είναι η Ιαπωνία, μέρη της Ρωσίας, η Ιταλία, μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου, των Κάτω Χωρών και της Πολωνίας.

Να σημειώσουμε ότι πολλές είναι οι αναφορές που κάνουν λόγο για προβλήματα συνδεσιμότητας στην κινητή έκδοση της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου client για Windows phones. Να σημειώσουμε ότι η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ή των συσκευών επανεκκίνησης δεν βοηθάει, καθώς το πρόβλημα εντοπίζεται στον διακομιστή.

Η Microsoft δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει στη πλατφόρμα Microsoft Skype και γιατί της παίρνει τόσο πολύ χρόνο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εφόσον, όπως προαναφέραμε, τα σφάλματα εντοπίστηκαν από τις αρχές Φεβρουάριου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS