ΑρχικήinetApple: Τα iPhone 8, iPhone X δεν κινδυνεύουν από απρόοπτο shutdown

Apple: Τα iPhone 8, iPhone X δεν κινδυνεύουν από απρόοπτο shutdown

Η Apple διευκρίνισε σε μια επιστολή που έστειλε στη Γερουσία των ΗΠΑ ότι τα νεότερα μοντέλα iPhone όπως το iPhone 8 και το iPhone X δεν απαιτούν κάποια καθορισμένη διαχείριση ενέργειας που θα μειώσει την απόδοσή τους εφόσον η εταιρεία έχει υιοθετήσει ειδικά συστήματα για την αποτροπή απρόσμενων διακοπών λειτουργίας.

Η εταιρεία είχε αναγνωρίσει την επιβράδυνση του iPhone στα τέλη Δεκεμβρίου με τα iOS 10.2.1 και επηρέασε τις επιδόσεις των iPhone 6, iPhone 6s και iPhone SE με υποβαθμισμένες μπαταρίες. Οι ίδιες αλλαγές ενσωματώθηκαν στη συνέχεια στο iOS 11 για να στοχεύσουν το iPhone 7 και το iPhone 7.Apple

Σε απάντηση προς τον γερουσιαστή John Thune, επικεφαλής της επιτροπής εμπορίου, επιστήμης και μεταφορών της Γερουσίας, η Apple αναφέρει ότι στράφηκε σε άλλα συστήματα για να αντιμετωπίσει απρόσμενες διακοπές στα iPhone τελευταίας γενιάς και ως αποτέλεσμα , δεν θα χρειαζόταν τέτοιος περιορισμός επιδόσεων.

«Όλα τα μοντέλα iPhone έχουν βασική διαχείριση απόδοσης για να εξασφαλίσουν ότι η μπαταρία και το συνολικό σύστημα λειτουργούν επιτυχώς και παράλληλα όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα να προστατεύονται. Σε περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας, η διαχείριση απόδοσης διασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει εντός των ορίων ασφαλείας. Αυτή η βασική διαχείριση επιδόσεων απαιτείται για την ασφάλεια και την αναμενόμενη λειτουργία και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.» αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Τα μοντέλα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X περιλαμβάνουν ενημερώσεις υλικού που επιτρέπουν ένα πιο προηγμένο σύστημα διαχείρισης απόδοσης που επιτρέπει στο iOS να προλαμβάνει και να αποφεύγει την απρόσμενη διακοπή λειτουργίας.

Η Apple δεν παρέχει άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, αλλά φαίνεται ότι η επιχείρηση δεν θέλει να κάνει το ίδιο λάθος δύο φορές και να χρησιμοποιήσει έναν μηχανισμό επιβράδυνσης στις συσκευές νέας γενιάς της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS