Τρίτη, 26 Μαΐου, 01:43
Αρχική inet To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

To νέο Cheetah mode της Τesla προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις

Το νέο Cheetah mode στο μοντέλο Tesla S ωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 0 στα 100 χλμ / ώρα γρηγορότερα από ότι μπορείτε να πιείτε μια γουλιά νερό.

Ως μέρος μιας πρόσφατης ενημέρωσης υλικολογισμικού των Tesla Cars, η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από λειτουργίες, όπως ένα ενημερωμένο επίπεδο ασφαλείας και μια ολοκαίνουργια δυνατότητα που ονομάζεται «Cheetah».

Στο μοντέλο Tesla S, υπάρχει ήδη ένα παρόμοιο mode που ονομάζεται Ludicrous +,  το οποίο λειτουργεί ως sport προφίλ οδήγησης, αλλά η λειτουργία Cheetah προσθέτει επιπλέον 46 HP στον ηλεκτροκινητήρα. Σε αυτή τη λειτουργία, το όχημα μπορεί να παράγει έως 823 HP.

Ονομάζεται “Cheetah”, επειδή μετά την ενεργοποίηση, μειώνει την μπροστινή ανάρτηση του αυτοκινήτου κατά 15 εκ., Τοποθετώντας το σε μια στάση παρόμοια με του άγριου θηρευτή.

Πριν από αρκετούς μήνες, ο Elon Musk ανακοίνωσε σημαντικές αναβαθμίσεις για το μοντέλο S. Μετά την ανακοίνωση, η Tesla κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού που παρείχε μικρές αναβαθμίσεις για το μοντέλο S και το μοντέλο 3, αλλά δεν ήταν οι αναβαθμίσεις που είχε υποσχεθεί ο Elon.

tesla cheetah Cheetah mode Τesla

Φαίνεται ότι η λειτουργία Cheetah είναι εκείνη η υποσχέση, η οποία τώρα παραχωρείτε στο κοινό.

Ο Brooks, ένας λάτρης του drag racing που έχει το κανάλι του YouTube “DragTimes”, δοκίμασε την αυξημένη απόδοση ενός Tesla Model S Raven χρησιμοποιώντας την λειτουργία Cheetah.

Εκτός από την αύξηση της ισχύος και μια χαμηλωμένη στάση, η νέα ενημέρωση αύξησε επίσης το θερμικό όριο της μπαταρίας, παρέχοντας σταθερότερη απόδοση.

Ο Brooks, χρησιμοποιώντας την λειτουργία Cheetah, πέτυχε χρόνο 2,41 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ / ώρα.

Κατόπιν εξέτασε την σταθερή απόδοση της λειτουργίας Cheetah. Με κάθε προσπάθεια που έκανε στα 0-100 χλμ / ώρα, το μόνο πράγμα που κατέβηκε ήταν η φόρτιση της μπαταρίας ενώ η απόδοση παρέμεινε ίδια.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνοται αρκετά εντυπωσιακά, αλλά πιο ολοκληρωμένες δοκιμές θα μας δείξουν την πραγματική εικόνα της νέας λειτουργίας. Ακόμα και η Porsche Taycan χάνει ισχύ όταν η φόρτιση της μπαταρίας μειώνεται παρά τα λεγόμενα της εταιρείας για σταθερή απόδοση. Επομένως πρέπει να κρίνουμε την απόδοση του Tesla με τα ίδια κριτήρια.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της λειτουργίας Cheetah του Tesla είναι το εκτεταμένο διάστημα λειτουργίας της. Κάποτε ο χρήστης ήταν σε θέση να χρησιμοποιεί τέτοιες δυνατότητες για περίπου 4 δευτερόλεπτα. Πλέον, η λειτουργία Cheetah διαρκεί περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Τελικά, με τη νέα ενημέρωση, η Tesla έφερε μια τεράστια βελτίωση στα οχήματα της. Η Porsche Taycan ανέτρεψε το Tesla Model S ως το ταχύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Ωστόσο, φαίνεται ότι το μοντέλο S μπορεί να κατακτήσει την κορυφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

Bill Gates: Νέα θεωρία συνωμοσίας για το εμβόλιο του COVID-19

Νέα θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Bill Gates να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο, που θα κατασκευαστεί για την καταπολέμηση του COVID-19, για...

Power Glove: Μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth!

Power Glove: μετατράπηκε σε χειριστήριο modular synth: O Sam Battle, βρήκε τον τρόπο να μετατρέψει το γάντι της Nintendo, σε «τηλεχειριστήριο» μουσικής,...

PowerToys: Κυκλοφόρησε η έκδοση 0.18 με δύο νέα εργαλεία

Στο συνέδριο Microsoft Build 2020, η Microsoft ανακοίνωσε τα PowerToys 0.18, τα οποία περιέχουν δύο νέα εργαλεία,...

Mozilla, Twitter και Reddit: Απαραίτητη η προστασία του ιστορικού αναζήτησης και περιήγησης των χρηστών

Μια ομάδα επτά εταιρειών Internet δεσμεύεται να υπερασπιστεί το απόρρητο των χρηστών της αυτή την εβδομάδα, όταν η Βουλή των Αντιπροσώπων των...

Το eBay port σαρώνει τα PC για προγράμματα remote access

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο eBay.com, θα τρέχει ένα script που εκτελεί σάρωση τοπικής θύρας του υπολογιστή σας για να εντοπίσει εφαρμογές απομακρυσμένης...

Παραβίαση σε τράπεζα οδήγησε σε διαρροή στοιχείων καρτών πελατών

Οι hackers πίσω από το Maze ransomware δημοσίευσαν δεδομένα καρτών πληρωμής που έκλεψαν από την Τράπεζα της...

Κυκλοφόρησε νέο Unc0ver jailbreak: Επηρεάζει την έκδοση iOS 13.5!

Μια ομάδα από hackers, ερευνητές ασφαλείας και μηχανικούς, η Unc0ver, κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak package για iOS...

Hacker πουλά τις βάσεις δεδομένων των Ledger, Trezor και KeepKey

Ο hacker που παραβίασε το φόρουμ Ethereum.org φέρεται να πουλά τις βάσεις δεδομένων για τα τρία πιο δημοφιλή hard wallets κρυπτογράφησης -...

Πλατφόρμα εκπαίδευσης EduCBA: Επαναφέραμε τα password σας

Ο διαδικτυακός ιστότοπος εκπαίδευσης EduCBA άρχισε να ενημερώνει τους πελάτες ότι επανέφεραν τους κωδικούς πρόσβασης μετά από παραβίαση δεδομένων.

Επιχειρήσεις: “Work From Home” ή “Work From Anywhere”;

Στην εποχή μας, στα περισσότερα επαγγέλματα οι εργαζόμενοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε ένα γραφείο, μπροστά από έναν υπολογιστή....