ΑρχικήinetEthiHak website: Τσεκάρετέ το νέο site και ενημερωθείτε για τον διαγωνισμό!

EthiHak website: Τσεκάρετέ το νέο site και ενημερωθείτε για τον διαγωνισμό!

EthiHak website: Τσεκάρετέ το νέο site και ενημερωθείτε για τον διαγωνισμό: Το EthiHak, η μεγαλύτερη live-hacking εμπειρία που έγινε πλέον θεσμός, διαθέτει την δική του ιστοσελίδα για να μπορείτε να ενημέρωνεστε για τις εγγραφές, τις ημερομηνίες πραγματοποίησης του διαγωνισμού, τους νικητές, τις αστείες στιγμές, τις ομάδες, τα challenges, τις προοπτικές και την επικαιρότητα γύρω από το ethical hacking.

Το Ethihak ήδη μετράει τέσσερα χρόνια επιτυχημένων διαγωνισμών στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτού του θεσμικού γεγονότος για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, οι hackers έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε μια σειρά προκλήσεων στους τομείς: web application exploitation, system exploitation, malware analysis, reverse engineering, log analysis, pen testing, cryptography, digital forensics και πολλά άλλα.

Το EthiHak γεννήθηκε με σκοπό όλοι οι λάτρεις της ασφάλειας να εξασκούνται στην εφαρμογή εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικών στόχων!  Επιπλέον, συμβάλλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με σύγχρονες απειλές, κενά ασφαλείας αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιούν οι πανίσχυροι πλέον hackers για την παράκαμψη των συστημάτων ασφάλειας.

EthiHak website

Ο ετήσιος διαγωνισμός στοχεύει στην προώθηση της ηθικής πλευράς του computer hacking. Οι ethical hackers είναι αυτοί που προσπαθούν να προστατεύσουν τα συστήματα και τις υποδομές υπολογιστών από hacking επιθέσεις.

LIVE SIMULATIONS OF ATTACKS

Ο καινοτόμος διαγωνισμός, με στόχο την αξιολόγηση του επιπέδου ασφάλειας στο Διαδίκτυο, προσφέρει την ευκαιρία σε περισσότερους από 100 διαγωνιζόμενους να εξασκήσουν τις ικανότητές τους μέσω live επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

EthiHak website νέο site

Το EthiHak λειτουργεί ως προκριματικός διαγωνισμός για την σύσταση της εθνικής ομάδας στα πλαίσια του European Cyber Security Challenge (ecsc.gr). Η ομάδα του ECSC στελεχώνεται από άτομα ηλικίας 14-25 ετών.

 

Τσέκαρετέ εδω το website του EthiHak για να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με τις εξελίξεις του διαγωνισμού!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS