ΑρχικήsecuritySamsung και McAfee επεκτείνουν τη συνεργασία τους για την προστασία των χρηστών

Samsung και McAfee επεκτείνουν τη συνεργασία τους για την προστασία των χρηστών

samsung

Η McAfee ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη μακρόχρονη συνεργασία της με τη Samsung με στόχο την ενίσχυση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών από τις online απειλές. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα smartphones της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S Series, Galaxy S20 και Galaxy Fold, θα φτάνουν στους καταναλωτές με προ-εγκαταστημένο λογισμικό προστασίας από ιούς, που υποστηρίζεται από την McAfee. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο εταιρειών θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει και κάποιους υπολογιστές και λάπτοπ της Samsung.

Το ψηφιακό τοπίο εξελίσσεται συνεχώς, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές ζουν μια ψηφιακή ζωή. Περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται στο διαδίκτυο για πάνω από έξι ώρες την ημέρα (κατά μέσο όρο). Οι διαδικτυακές δραστηριότητες είναι πολλές. Επικοινωνία με φίλους, κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο, εργασία, ολοκλήρωση τραπεζικών συναλλαγών κλπ. Οι χρήστες θέλουν να μπορούν να κινηθούν άνετα στο διαδίκτυο, χωρίς να ανησυχούν για τους πιθανούς κινδύνους. Όμως, σύμφωνα με τη McAfee Labs, κάθε λεπτό ανακαλύπτονται τουλάχιστον 504 απειλές. Αυτό σημαίνει ότι οι κίνδυνοι είναι πολλοί και ότι οι χρήστες πρέπει να είναι πάντα πολύ προσεκτικοί.

“Οι καταναλωτές συνδέονται όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο και η McAfee είναι αφοσιωμένη στην προστασία τους όταν ψωνίζουν, κάνουν συναλλαγές, στέλνουν δεδομένα κλπ”, δήλωσε ο Terry Hicks, στέλεχος της McAfee. “Η συνεργασία μας με τη Samsung ενισχύει την αποστολή μας, η οποία είναι να διαβεβαιώσουμε τους καταναλωτές ότι τα προσωπικά τους δεδομένα, καθώς και των οικογενειών και των φίλων τους, δεν θα τεθούν σε κίνδυνο”.

Smartphones

Η Samsung ανακοίνωσε ότι οι νέες σειρές Galaxy S, Galaxy S20 και Galaxy Fold θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών με προ-εγκαταστημένη προστασία από κακόβουλα λογισμικά, η οποία υποστηρίζεται από τη McAfee. Ήδη τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S9 διαθέτουν την προστασία McAfee VirusScan.

Υπολογιστές και λάπτοπ

Η Samsung ανακοίνωσε, επίσης, ότι οι υπολογιστές και τα λάπτοπ της, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy Book Flex, Samsung Galaxy Book Ion και του Galaxy Book S, θα έχουν προ-εγκατεστημένο το McAfee LiveSafe. Το McAfee LiveSafe θα προσφέρει προστασία από ιούς, ransomware και άλλες online απειλές, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα προστασίας και offline. Όλοι οι χρήστες των laptop της Samsung θα μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν δοκιμή για 60 ημέρες. Μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου θα λάβουν ειδικές εκπτώσεις.

McAfee

Η McAfee είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες ασφαλείας, η οποία βασίζεται στη δύναμη της συνεργασίας και προσφέρει λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες για να δημιουργήσει έναν ασφαλέστερο online κόσμο. www.mcafee.com.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS