ΑρχικήinetBatman: Leak η νέα εκδοχή του σκοτεινού ιππότη με τον Robert Pattinson

Batman: Leak η νέα εκδοχή του σκοτεινού ιππότη με τον Robert Pattinson

Ο σκηνοθέτης Matt Reeves μας έδωσε μια πρώτη εικόνα της νέας στολής του Batman, την οποία θα έχει την τιμή να φοράει ο ηθοποιός, Robert Pattinson, στο επερχόμενο The Batman, μέσω ενός video screentest.

Ο σκηνοθέτης της νέας έκδοσης του σκοτεινού ιππότη δημοσίευσε ένα camera test στο Vimeo, αποκαλύπτοντας έναν βαθιά σκοτεινό Pattinson ως Batman, συμπεριλαμβανομένων στιηγμιοτήτων του bat συμβάλου. Μπορείτε να δείτε την δημοσίευση, παρακάτω:

Ενώ το ίδιο το πλάνο είναι σκοτεινό, μυστιριώδες, χωρίς πολλές λεπτομέρειες για την νέα ανανεωμένη έκδοση του Batman, κάναμε zoom στο έμβλημα στο στήθος του.

Ρίξτε μια ματιά στο νέο σύμβολο της νυχτερίδας και στον Pattinson στο κάτω μέρος:

Ο Reeves χρησιμοποιεί τα social media για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινό σχετικά με την επερχόμενη ταινία, η οποία θέλει τον Robert Pattinson να ακολουθεί τα χνάρια του Ben Affleck ως Batman στο Βatman vs Superman: Dawn of Justice and Justice League. Ο Robert Pattinson έχει αναφέρει πώς είναι ήδη προετοιμασμένος για την αντίδραση του κοινού στην απεικόνιση του Batman.

Robert Pattinson batman

Εκτός από την κοινή χρήση της φωτογραφίας του Batman, ο Reeves αποκάλυψε ότι ο Colin Farrell θα παίζει τον Penguin, ο John Tuturro πρόκειται να παίξει τον Carmine Falcone, ο Andy Serkis τον Alfred και πολλά άλλα.

Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η Zoe Kravitz θα βρεθεί στην ταινία ως Catwoman, ο Paul Dano θα παίξει τον The Riddler και ο Jeffrey Wright θα εμφανιστεί ως ο Commissioner Gordon.

Το The Βatman πρόκειται να βγεί στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS