ΑρχικήsecurityUSB data blocker: Το φθηνότερο "προφυλακτικό" για τα δεδομένα σας

USB data blocker: Το φθηνότερο “προφυλακτικό” για τα δεδομένα σας

Εσείς χρησιμοποιείται USB προφυλακτικό; Όχι, δεν είναι κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο αλλά ένας τρόπος για να προφυλάσσεται το USB σας από κακόβουλες ενέργειες. Ο λόγος για το USB data blocker, το όποιο είναι ο πιο φθηνός τρόπος που μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας.

USB data blocker
sdr

Ενώ ο κίνδυνος χρήσης δημόσιων σταθμών φόρτισης USΒ σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία και άλλες τοποθεσίες μπορεί να είναι μικρός, μια θύρα USΒ είναι μια πύλη στη συσκευή που επιτρέπει σε οποιονδήποτε σταθμό φόρτισης να έχει πρόσβαση στις συσκευές σας. Επειδή, αν και θα το θέλαμε πολύ, δεν είναι πάντα εφικτό να κουβαλάμε μαζί μας τον φορτιστή κάθε μας συσκευής, μπορούμε να κουβαλάμε στο μπρελόκ μας ένα μικρό USΒ data blocker.

Ένα από τα καλύτερα USΒ data blocker είναι το PortaPow. Το 3rd-gen USB data blocker εμποδίζει οποιαδήποτε μεταφορά δεδομένων και το ενσωματωμένο τσιπ ανιχνεύει τον τύπο της συνδεδεμένης συσκευής και προσαρμόζεται στις προδιαγραφές φόρτισης συσκευών Apple, Universal και Samsung, επιτρέποντας έτσι την ταχύτερη δυνατή φόρτιση.

Επιπλέον, προσφέρεται και μια έκδοση USΒ-C του ad blocker. Το PortaPow διαθέτει έναν “καθαρό” αναστολέα δεδομένων.

Φυσικά, στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε άπειρες επιλογές USB data blocker για να διαλέξετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS