ΑρχικήHow ToΠρόβλημα με το Gmail; Δείτε πώς να ανακτήσετε το λογαριασμό σας

Πρόβλημα με το Gmail; Δείτε πώς να ανακτήσετε το λογαριασμό σας

GmailΤο Gmail είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής email. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν τόσο για την προσωπική τους επικοινωνία με άλλους ανθρώπους όσο και για την εργασία τους. Το Gmail προσφέρει πολλές δυνατότητες (γραπτά και ηχητικά μηνύματα, αποθήκευση και κοινή χρήση δεδομένων και άλλα) ωστόσο η πιο συνηθισμένη λειτουργία του είναι η ανταλλαγή emails, τα οποία οι χρήστες μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα στο Inbox τους.

Φυσικά, αυτές οι δυνατότητες (και πολλές άλλες) είναι διαθέσιμες όταν συνδέεστε στο email σας. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, τα χάνετε όλα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνετε το λογαριασμό σας για πάντα. Μπορείτε να ανακτήσετε το λογαριασμό σας με διάφορους τρόπους. Στο Gmail, η ανάκτηση μπορεί να γίνει με τον αριθμό τηλεφώνου, με μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με απαντήσεις σε ερωτήσεις ασφαλείας.

Πάμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυσκολίες, που μπορούμε να συναντήσουμε κατά τη σύνδεση και πώς να τις αντιμετωπίσουμε.

Λόγοι για τους οποίους δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο λογαριασμό Gmail:

  • Έχουμε κάνει κάποιο λάθος στο όνομα χρήστη ή στον κωδικό πρόσβασης
  • Δεν θυμόμαστε τον κωδικό πρόσβασης
  • Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί από hackers
  • Έχει γίνει αναστολή λογαριασμού

Ένας τρόπος να ανακτήσετε το λογαριασμό είναι μέσω του τηλεφωνικού αριθμού. Αν το κάνετε αυτό, θα δημιουργηθεί ένας νέος κωδικός πρόσβασης για το λογαριασμό Gmail σας. Αυτή τη μέθοδο μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στις περιπτώσεις που έχουμε ξεχάσει τον κωδικό ή που έχει παραβιαστεί ο λογαριασμός μας από hackers.

Ακολουθούν όλα τα απαραίτητα βήματα για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασης στο Gmail:

  1. Ανοίξτε την επίσημη σελίδα του Gmail στον υπολογιστή σας
  2. Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης
  3. Γράψτε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο «ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης»
  4. Επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να γίνει η επαλήθευση, μέσω γραπτού μηνύματος ή τηλεφωνικής κλήσης
  5. Πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης, που λάβατε στο τηλέφωνό σας
  6. Αφού βάλετε τον κωδικό, θα αποκτήσετε μια νέα επιλογή, που θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης
  7. Δημιουργήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας στο Gmail
  8. Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία

Αν δεν μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής μετά από αυτή τη διαδικασία, απευθυνθείτε στη φόρμα βοήθειας του Gmail. Οι ειδικοί θα σας συμβουλεύσουν σχετικά το πρόβλημά σας. Υπάρχει, επίσης, και η δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών του Gmail για να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS