ΑρχικήHow ToΠως να μπλοκάρετε spam κλήσεις και μηνύματα από το Samsung κινητό σας

Πως να μπλοκάρετε spam κλήσεις και μηνύματα από το Samsung κινητό σας

Μερικά από τα πιο ενοχλητικά πράγματα είναι οι spam κλήσεις και τα spam μηνύματα. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι απλά μια ενόχληση. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να είναι επικίνδυνες απάτες. Μόλις πέρυσι, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 26 δισεκατομμύρια robocalls στις Η.Π.Α. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν τις τηλεφωνικές κλήσεις εντελώς.

Δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε ορισμένες από τις λειτουργίες του smartphone σας για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε να έχετε καλύτερο έλεγχο των spam calls και ads στη Samsung συσκευή σας.

 

Ad Blocker

Οι δυνητικά επικίνδυνες διαφημίσεις δεν έρχονται μόνο με τη μορφή spam κλήσεων, αλλά μπορούν επίσης να εμφανίζονται σε ιστότοπους. Το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να εξαπλωθεί μέσω κακόβουλων διαφημίσεων, επίσης γνωστών ως malvertisements, τοποθετημένων σε νόμιμους και δημοφιλείς ιστότοπους και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των κινητών συσκευών.

Τα Ad blockers καταργούν τα κακόβουλα μηνύματα από το πρόγραμμα περιήγησης σας, καθιστώντας σας ασφαλείς. Το Samsung Internet επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ταυτόχρονα μέχρι πέντε ad blockers για μια ασφαλέστερη εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο.

spam

 

Smart Anti-Tracking

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ορισμένες ιστοσελίδες φαίνεται να γνωρίζουν τα γούστα και τις προτιμήσεις σας; Μόλις φορτώσετε τη σελίδα, εμφανίζονται αμέσως διαφημίσεις προϊόντων που είναι προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας. Αυτές οι στοχευμένες διαφημίσεις καθίστανται δυνατές από τα trackers, τα οποία ακολουθούν τα κλικ σας και τις συνήθειες περιήγησης.

Το Samsung Internet χρησιμοποιεί machine learning για τον εντοπισμό trackers σε έναν ιστότοπο. Αφαιρώντας τα cookies παρακολούθησης, η λειτουργία Smart Anti-tracking του Samsung Internet εμποδίζει τους ιστότοπους να βλέπουν τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο.

 

Πώς να ενεργοποιήσετε το Smart Anti-tracking:

  1. Ανοίξτε το ‘Samsung Internet menu’
  2. Πληκτρολογήστε ‘ Settings’
  3. Επιλέξτε ” Privacy and Security”
  4. Επιλέξτε ‘Smart anti-tracking’ και ‘On’

Smart Call1

Η γνώση του ποιος σας καλεί είναι το πρώτο βήμα για την εξάλειψη των spam calls και η λειτουργία Smart Call της Samsung σας βοηθάει σε αυτό. Η λειτουργία εντοπίζει αυτόματα και ανιχνεύει robocalls και σας επιτρέπει απλά να αποκλείσετε ή να αναφέρετε spam αριθμούς. Μεταβείτε στο ‘Caller ID and spam protection’ στις Ρυθμίσεις κλήσεων για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Ενεργοποιήστε το ‘Caller ID and spam protection’ στις Ρυθμίσεις κλήσης για να ενεργοποιήσετε την έξυπνη κλήση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS