ΑρχικήinetFitbit Inspire και Inspire HR fitness trackers: χρήση σε προγράμματα ευεξίας

Fitbit Inspire και Inspire HR fitness trackers: χρήση σε προγράμματα ευεξίας

FitbitΗ Fitbit λάνσαρε ένα νέο ζευγάρι fitness trackers, που ονομάζονται Fitbit Inspire και Inspire HR. Και τα δύο μοντέλα διατίθενται, μέσω του Fitbit Health Solutions, σε εταιρικούς πελάτες που θέλουν να τα παρέχουν στους υπαλλήλους τους, ως μέρος προγραμμάτων ευεξίας. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν δυνατότητες fitness tracking, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση ύπνου, ενώ έρχονται με αδιάβροχο σχεδιασμό.

Αν και τα δύο μοντέλα είναι οπτικά παρόμοια, το μοντέλο Fitbit Inspire είναι αδιάβροχο και η μπαταρία του διαρκεί έως και 5 ημέρες, σε αντίθεση με το Inspire HR, το οποίο ξεχωρίζει για τις λειτουργίες παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού και των φάσεων του ύπνου. Το κανονικό μοντέλο Inspire υποστηρίζει ειδοποιήσεις κλήσεων, κειμένου και ημερολογίου από smartphone και υπενθυμίσεις κίνησης.

Άλλες λειτουργίες του Inspire περιλαμβάνουν την παρακολούθηση της δραστηριότητας και του ύπνου, την παρακολούθηση θερμίδων, οθόνη αφής και προαιρετικό κλιπ αξεσουάρ. Το Inspire HR βασίζεται στο μοντέλο Inspire, προσφέροντας επίσης πάνω από 15 τρόπους άσκησης, παρακολούθηση ταχύτητας βηματισμού σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση απόστασης με βάση το GPS ενός smartphone, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της καρδιάς.

Παρόλο που το Inspire υποστηρίζει την παρακολούθηση ύπνου, το Inspire HR μπορεί να παρακολουθεί τις φάσεις του ύπνου, που περιλαμβάνουν τον ελαφρύ, το βαθύ ύπνο και το στάδιο REM. Τα χαρακτηριστικά και των δύο μοντέλων είναι αξιοσημείωτα για ένα fitness tracker, ξεπερνώντας ορισμένα μοντέλα Fitbit αλλά μη φτάνοντας το επίπεδο άλλων.

Σε αντίθεση με τα μοντέλα Alta HR, Charge 3 και άλλα μοντέλα Fitbit, τα Inspire και Inspire HR δεν είναι διαθέσιμα στους απλούς καταναλωτές. Αντ ‘αυτού, η Fitbit τα προσφέρει σε εταιρικούς πελάτες, που μπορεί να ενδιαφέρονται να τα προσφέρουν ως μέρος προγραμμάτων ευεξίας. Μπορεί να περιλαμβάνουν γραφεία που θέλουν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να παρακολουθούν τα επίπεδα δραστηριότητάς τους, ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν κίνητρα για την επίτευξη στόχων φυσικής κατάστασης και παρόμοια προγράμματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS