ΑρχικήinetΤο Gigabyte GeForce RTX 2070 Gaming Box αλλάζει τo laptop gaming

Το Gigabyte GeForce RTX 2070 Gaming Box αλλάζει τo laptop gaming

Εάν είστε το είδος του gamer που χρειάζεται ένα λεπτό και ελαφρύ φορητό υπολογιστή, αλλά εξακολουθεί να θέλει κορυφαία γραφικά, τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει τον όρο gaming box. Τα ενσωματωμένα γραφικά του laptop σας, πιθανότατα σας παρέχουν ό,τι χρειάζεστε για το γραφείο ή την σχολή σας, αλλά δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας στο gaming.

Gigabyte-GeForce-RTX-2070-Gaming-Box

Πλέον με τα gaming boxes μπορείτε να μετατρέψετε το φορητό σας υπολογιστή σε μια πανίσχυρη παιχνιδομηχανή. Η Gigabyte, όπως και άλλοι κατασκευαστές, παρέχει gaming boxes με κάρτες γραφικών όπως η GTX 1070, η 1080, καθώς και την Radeon RX 580. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε το επερχόμενο GeForce RTX 2070 Aorus Gaming Box της Gigabyte με τεχνολογία ray-tracing.

Όπως και τα προηγούμενα Gigabyte Gaming Boxes, το GeForce RTX 2070 Aorus Gaming Box διαθέτει μια συμπαγή διαμόρφωση που εκμεταλλεύεται το μέγεθος της RTX 2070 Mini ITX 8G, καθώς και προσαρμοσμένη ρύθμιση ψύξης με έναν μεγάλο ανεμιστήρα χωρίς κάλυμμα.

Το GeForce RTX 2070 Aorus Gaming Box χρησιμοποιεί το TU106-400 SKU, το οποίο είναι μια παραλλαγή της RTX 2070 που βρίσκεται στο Gigabyte RTX 2070 Mini ITX 8G. Αυτό δεν αποκλείει το overclocking, αλλά δείχνει εργοστασιακούς χρονισμούς με βάση τα 1410 MHz και ενίσχυση στα 1620 MHz. Θα πλαισιωθεί από μνήμη 8GB GDDR6 με εύρος ζώνης 448 GB/s.

Σχετικά άποψη διασύνδεσης, το gaming box συνδέεται μέσω Thunderbolt 3 Type-C με υποστήριξη έως και 4 PCI-e. Οι αγοραστές καλό θα ήταν να ελέγξουν ότι ο φορητός τους υπολογιστής υποστηρίζει 4 PCI-e για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Το gaming box παρέχει επίσης 4 θύρες USB-A για περιφερειακά μαζί με 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.0 και USB-C στην ίδια την κάρτα γραφικών.

Ενώ το GeForce RTX 2070 είναι ενσωματωμένο στο box, η κάρτα θα μπορεί να αλλάζει όπως και σε προηγούμενα μοντέλα. Λάβετε υπόψη ότι η GPU που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα θα πρέπει να ταιριάζει με το περιορισμένο πλαίσιο του box και το όριο των 175W TDP.

Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια τιμή ή ημερομηνία διαθεσιμότητας για το Gigabyte GeForce RTX 2070 Aorus Gaming Box.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS