ΑρχικήUpdatesXbox Two: Έρχονται νέες τεχνολογίες μέσα στο έτος

Xbox Two: Έρχονται νέες τεχνολογίες μέσα στο έτος

Η υπηρεσία streaming xCloud της Microsoft θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο Xbox Two. Το Project xCloud είναι η νέα υπηρεσία συνεχούς streaming που βασίζεται στο cloud της Microsoft και θα λανσαριστεί το 2019.

Η υπηρεσία θα δώσει στους οπαδούς των τυχερών παιχνιδιών τη δυνατότητα να μεταφέρουν παιχνίδια από το cloud σε οποιαδήποτε συσκευή. Παρόλο που αυτό δεν είναι αναγκαστικά μια νέα προοπτική, η Microsoft πιστεύει ότι η τεχνολογία είναι τώρα σε θέση για να αναπτύξει το cloud gaming.

Xbox

Και σε ένα νέο post στο Business Insider, ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, δημιούργησε έναν υπαινιγμό για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για να ωφεληθεί το Xbox Two. “Το περιγράφουμε ως Netflix για παιχνίδια “, εξηγεί ο Nadella. “Έχουμε τόσα πολλά στην διάθεση μας για να χτίσουμε μια συνδρομητική υπηρεσία όσα κανένας άλλος”. “Έχουμε έναν τεράστιο κατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει τα δικά μας παιχνίδια”, είπε, χρησιμοποιώντας παραδείγματα όπως τα Halo και Forza.

Τα σχόλια του Nadella υποδηλώνουν ότι το Xbox Two θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία αντί για συμβατότητα προς τα πίσω. Θα ήταν μια επέκταση της υπηρεσίας Microsoft Xbox Games Pass, η οποία επιτρέπει στους συνδρομητές πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια με μηνιαία αμοιβή.

Η διαφορά είναι ότι τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για λήψη και δεν μεταδίδονται σε steam. Η σειρά παιχνιδιών Xbox Games Pass περιλαμβάνει νέες και επερχόμενες κυκλοφορίες όπως το Forza Horizon 4 και το Crackdown 3, καθώς και κλασικά παιχνίδια Xbox όπως Gears of War.

Η Microsoft έχει υπαινιχθεί ότι πολύ ενδιαφέροντα πράγματα θα έρθουν το 2019, επιβεβαιώνοντας ότι πολλές ανακοινώσεις αναμένονται. Ποικίλα στούντιο ανάπτυξης της Microsoft λέγεται ότι εργάζονται για νέο και αποκλειστικό περιεχόμενο για το 2019. Αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Microsoft σχεδιάζει να εφαρμόσει νέες τεχνολογίες το 2019. Θα μπορούσε αυτό να είναι η επόμενη γενιά του Xbox Scarlett; Ίσως να το ανακαλύψουμε το 2019.

“Ανυπομονούμε να σας δείξουμε σε τι εργάζονται σε όλες τις ομάδες ανάπτυξης των Microsoft Studios”, αναφέρει μια πρόσφατη δημοσίευση της Microsoft. “Έχουμε επικεντρωθεί στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών της Microsoft, προσφέροντας περιεχόμενο για νέες πλατφόρμες και υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass και δημιουργώντας αποκλειστικά παιχνίδια που μετατρέπουν τους παίκτες σε πιστούς οπαδούς του Xbox”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS