Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Γιατί οι νέοι συνδρομητές Netflix δεν μπορούν να πληρώσουν μέσω iTunes;

iTunesΜετά από δοκιμή σε πολλές περιοχές, το Netflix τελικά αποφάσισε να αποσύρει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω iTunes. Από εδώ και στο εξής, αν θέλετε να πληρώσετε για τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού iTunes σας, θα μεταφερθείτε στην mobile ιστοσελίδα του Netflix.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, είπε ότι δεν υποστηρίζεται πλέον ο τρόπος πληρωμής μέσω iTunes. Αυτό ισχύει μόνο για τα νέα μέλη, ενώ οι παλιότεροι χρήστες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το iTunes για να πληρώσουν τις συνδρομές τους στο Netflix.

Η νέα αλλαγή ισχύει επίσης για χρήστες που «επανέρχονται στο Netflix χρησιμοποιώντας μια συσκευή iOS, αφού έχουν ακυρώσει την πληρωμή για τουλάχιστον ένα μήνα», σύμφωνα με το VentureBeat.

Το Netflix δοκίμασε αρχικά να «παρακάμψει τη μέθοδο πληρωμής iTunes» τον Αύγουστο, σε τουλάχιστον 33 διαφορετικές αγορές. Πριν από αυτό, η εταιρεία είχε ήδη καταργήσει την δυνατότητα πληρωμής μέσω Google Pay για χρήστες Android το Μάιο.

Το Netflix δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσπαθεί να εμποδίσει την Apple και την Google από το να κερδίζουν χρήματα από τις αγορές των καταστημάτων εφαρμογών. Το Spotify επίσης κατάργησε το iTunes ως τρόπο πληρωμής, τον Ιούλιο. Για να μην αναφέρουμε την Epic Games, η οποία παρέκαμψε ολόκληρη την πλατφόρμα Google και ζήτησε από τους χρήστες να κατεβάσουν το Fortnite για Android από τον δικό της ιστότοπο.

Αργά και σταθερά, όλοι οι μεγάλοι προγραμματιστές εφαρμογών διακόπτουν τις σχέσεις τους με την Apple και το Google Store. Αυτό συμβαίνει λόγω των υψηλών χρεώσεων που επιβάλουν τα καταστήματα στις συνδρομές και το κέρδος από τον αριθμό των λήψεων εφαρμογών.

Επί του παρόντος, η Apple και η Google προσφέρουν έκπτωση 30% το πρώτο έτος της συνδρομής, το οποίο μειώνεται στο 15% για τα επόμενα χρόνια.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *