ΑρχικήinetΓιατί οι νέοι συνδρομητές Netflix δεν μπορούν να πληρώσουν μέσω iTunes;

Γιατί οι νέοι συνδρομητές Netflix δεν μπορούν να πληρώσουν μέσω iTunes;

iTunesΜετά από δοκιμή σε πολλές περιοχές, το Netflix τελικά αποφάσισε να αποσύρει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω iTunes. Από εδώ και στο εξής, αν θέλετε να πληρώσετε για τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού iTunes σας, θα μεταφερθείτε στην mobile ιστοσελίδα του Netflix.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, είπε ότι δεν υποστηρίζεται πλέον ο τρόπος πληρωμής μέσω iTunes. Αυτό ισχύει μόνο για τα νέα μέλη, ενώ οι παλιότεροι χρήστες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το iTunes για να πληρώσουν τις συνδρομές τους στο Netflix.

Η νέα αλλαγή ισχύει επίσης για χρήστες που “επανέρχονται στο Netflix χρησιμοποιώντας μια συσκευή iOS, αφού έχουν ακυρώσει την πληρωμή για τουλάχιστον ένα μήνα”, σύμφωνα με το VentureBeat.

Το Netflix δοκίμασε αρχικά να “παρακάμψει τη μέθοδο πληρωμής iTunes” τον Αύγουστο, σε τουλάχιστον 33 διαφορετικές αγορές. Πριν από αυτό, η εταιρεία είχε ήδη καταργήσει την δυνατότητα πληρωμής μέσω Google Pay για χρήστες Android το Μάιο.

Το Netflix δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσπαθεί να εμποδίσει την Apple και την Google από το να κερδίζουν χρήματα από τις αγορές των καταστημάτων εφαρμογών. Το Spotify επίσης κατάργησε το iTunes ως τρόπο πληρωμής, τον Ιούλιο. Για να μην αναφέρουμε την Epic Games, η οποία παρέκαμψε ολόκληρη την πλατφόρμα Google και ζήτησε από τους χρήστες να κατεβάσουν το Fortnite για Android από τον δικό της ιστότοπο.

Αργά και σταθερά, όλοι οι μεγάλοι προγραμματιστές εφαρμογών διακόπτουν τις σχέσεις τους με την Apple και το Google Store. Αυτό συμβαίνει λόγω των υψηλών χρεώσεων που επιβάλουν τα καταστήματα στις συνδρομές και το κέρδος από τον αριθμό των λήψεων εφαρμογών.

Επί του παρόντος, η Apple και η Google προσφέρουν έκπτωση 30% το πρώτο έτος της συνδρομής, το οποίο μειώνεται στο 15% για τα επόμενα χρόνια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS