ΑρχικήgamingΗ Microsoft κάνει δώρο κονσόλες Xbox One X εμπνευσμένες από τον Godzilla

Η Microsoft κάνει δώρο κονσόλες Xbox One X εμπνευσμένες από τον Godzilla

Ο Godzilla, που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη αργότερα αυτό το μήνα, είναι επίσης έτοιμος να εισβάλει στα σαλόνια σας μέσα από μια κλήρωση που θα κάνει δώρο αποκλειστικές προσαρμοσμένες κονσόλες Xbox One X.

Godzilla

Η Microsoft δήλωσε σε ένα post του Xbox Wire ότι έχει δημιουργήσει τέσσερις προσαρμοσμένες κονσόλες Xbox One X σε συνεργασία με την Warner Bros. Τα σχέδια των κονσολών είναι εμπνευσμένα από την «ομορφιά της Mothra, την ηφαιστειακή οργή του Rodan, τον King Ghidorah και τον ίδιο τον King of Monsters Godzilla».

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό Godzilla: King of the Xbox One X Custom Console, οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 14 χρονών και πρέπει να είναι κάτοικοι οποιασδήποτε περιοχής που υποστηρίζεται από το Xbox Live. Δεν υπάρχει καμία αγορά που πρέπει να γίνει για να μπορέσετε να συμμετάσχετε – όλοι όμως θα πρέπει να ακολουθήσουν τον επίσημο λογαριασμό Xbox στο Twitter και να κάνουν retweet το προωθητικό post με το hashtag GodzillaXboxSweepstakes.

Οι συμμετοχές θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 7 Ιουνίου, μετά από την οποία η Microsoft θα επιλέξει τυχαία τους τέσσερις τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν τις κονσόλες Xbox One X περιορισμένης έκδοσης.

Τα σχέδια για τις κονσόλες Xbox One X με τα τέρατα είναι πραγματικά εξαιρετικά. Οι “Legendary Pictures” κυκλοφόρησαν το τελευταίο trailer για το Godzilla: King of the Monsters στα τέλη Απριλίου, δείχνοντας τον Godzilla σε μάχες ενάντια των Mothra, Rodan, και King Guideorah.

Η Microsoft δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί προωθητικές συνεργασίες με το Xbox One, με μια από τις τελευταίες και αξιομνημόνευτες να είναι με το Taco Bell. Οι παίκτες που μένουν στις ΗΠΑ είχαν την περασμένη χρονιά την ευκαιρία να κερδίσουν περίπου 5.000 μονάδες μιας Xbox One X περιορισμένης έκδοσης με την αγορά ενός κουτιού Taco Bell. Το Xbox One X ήρθε με τον περίφημο ήχο “bong” του Taco Bell κάθε φορά που η κονσόλα έκανε εκκίνηση και επίσης με μοναδικό wireless Xbox Elite.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS