ΑρχικήReviewsΤεχνικές προδιαγραφές και τιμή του νέου OnePlus 7

Τεχνικές προδιαγραφές και τιμή του νέου OnePlus 7

OnePlus 7: Η OnePlus κερδίζει μια σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Αρχικά, ήταν μια εταιρεία γνωστή μόνο στους λάτρεις των hardcore smartphone. Αλλά έχει σίγουρα καταφέρει να γίνει mainstream.

Έτσι, ένα νέο τηλέφωνο OnePlus αποτελεί πάντα συναρπαστική είδηση. Όλοι θέλουμε να μάθουμε τι είδους νέα τρελή τεχνολογία η εταιρεία θα χωρέσει σε μια μικρή συσκευή, διατηρώντας το παράλληλα πολύ φθηνότερο από τις πιο δημοφιλείς ναυαρχίδες.

Ας δούμε, λοιπόν, τι νέο προσφέρει το ολοκαίνουριο OnePlus 7 καθώς και όλες τις προδιαγραφές και την τιμή του επερχόμενου “flagship killer”!

Το OnePlus 7 θα διαθέτει Qualcomm Snapdragon 855 SoC και μνήμη RAM 8 GB και 128 GB ή χωρητικότητα 12 GB RAM και αποθήκευση 256 GB. Όλα αυτά θα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 4.000 mAh. Και η τιμή παραμένει εξαιρετικά λογική, ξεκινώντας από 570 δολάρια.

OnePlus 7

Έρχεται με 3 κάμερες στο πίσω μέρος (48 MP, 20 MP, και 5 MP). Σύμφωνα με φήμες, το OnePlus 7 θα διαθέτει και την τεχνολογία zoom 10x. Η selfie κάμερα θα είναι ένα pop up και θα εμφανίζεται μόνο όταν την χρειάζεσαι. Ο σχεδιασμός αυτός επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο θα έχει edge-to-edge οθόνη χωρίς εγκοπές.

Φήμες θέλουν το νέο smartphone να έχει και μια εγκοπή νερού, γεγονός που δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα δεδομένου ότι η κάμερα στην οθόνη θα είναι κρυμμένη σε ένα pop up μηχανισμό.

Βέβαια, είναι ακόμα λίγο νωρίς για να γνωρίζουμε με σιγουριά τι νέο θα μας φέρει το OnePlus 7.  Θα πρέπει να περιμένουμε για την επίσημη κυκλοφορία η οποία υπολογίζεται τον Μάιο. Το OnePlus 6T θα είναι 6 μηνών την 1η Μαΐου και γνωρίζουμε ότι η εταιρεία επιθυμεί να έχει μισό χρόνο διαφορά μεταξύ των νέων εκδόσεων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS