ΑρχικήinetΤο OPPO F11 Pro λέγεται ότι θα διαθέτει μια εξαιρετική selfie camera

Το OPPO F11 Pro λέγεται ότι θα διαθέτει μια εξαιρετική selfie camera

OPPO F11 ProΜια ακόμη selfie camera 32MP πρόκειται να κυκλοφορήσει, αφού λέγεται ότι το OPPO F11 Pro θα έρθει εξοπλισμένο με αυτή την εξαιρετική κάμερα και θα προσφέρει, σύμφωνα με τις φήμες, «ένα καταπληκτικό πορτρέτο σε χαμηλό φωτισμό». Η συσκευή θα ενταχθεί στην κατηγορία με τα λίγα Android τηλέφωνα που έχουν κάμερα με τόσο υψηλά megapixel. Η selfie camera 32MP δεν είναι μοναδική γι’ αυτό το τηλέφωνο, καθώς το Vivo V15 Pro, θα έχει τα ίδια megapixel και το ίδιο selfie shooter.

Ακριβώς όπως το Vivo V15 Pro, το OPPO F11 Pro θα έρθει με μια pop-up selfie camera και ένα σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Δεν είναι σίγουρο αν αυτό θα διαφέρει από το OPPO F19 αλλά περιμένουμε να δούμε το νέο μοντέλο.

Το τηλέφωνο της σειράς OPPO F θα εφαρμόσει την τεχνολογία hybrid optical zoom 10x.

Γνωστό, αρχικά, ως μοντέλο CPH1969, το OPPO F11 Pro θα κυκλοφορήσει στην Ινδία.

Το OPPO F11 Pro διαθέτει μια σχεδόν bezel-less οθόνη, ενσωματωμένο ακουστικό, διπλή camera 48MP + 12MP με φλας LED, pop-up selfie camera 32MP, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, chipset MediaTek, 64 / 128GB ενσωματωμένη αποθήκευση, μνήμη RAM 6GB και μπαταρία 4500 mAh. Η τιμή θα είναι κάτω από τα 25.000 Rs, που είναι περίπου 350 δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS