ΑρχικήinetGoogle Drive: Πώς θα κατεβάσετε το Google Backup και Sync;

Google Drive: Πώς θα κατεβάσετε το Google Backup και Sync;

Όπως και στο Dropbox, με τον ίδιο τρόπο το Google Drive (ή το Google Backup και Sync) διευκολύνει την χωρητικότητα ενός αρχείου και την υπηρεσία συγχρονισμού ανάμεσα σε πολλές πλατφόρμες, επιτρέποντας παράλληλα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα σημαντικά για αυτούς δεδομένα από οποιαδήποτε τοποθεσία. Επίσης, να επισημανθεί πως προσφέρεται υποστήριξη για τα Google Photos, Docs, Sheets και Slides.

Google Drive

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Αρχικά, να διευκρινιστεί πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι χρήσιμο μόνο για έναν Gmail λογαριασμό. Αυτό δημιουργεί ένα Google Drive directory στον υπολογιστή σας και αυτόματα κοινοποιεί όλα τα αρχεία και τους φακέλους που έχουν αποθηκευτεί εκεί. Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε αυτά από ένα web browser, απλώς κάποιος πρέπει να πάει στο drive.google.com. Όσον αφορά το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει, είναι πιθανό να επιλεχθεί η τοποθεσία φακέλου και μετά να ακολουθήσουν ο συγχρονισμός των επιλεγμένων φακέλων, η ενεργοποίηση του autolaunch tool στο σύστημα εκκίνησης και η χρήση των proxies, όταν απαιτείται.

Η δωρεάν εκδοχή προσφέρει στους χρήστες τον ελεύθερο χώρο των 15GB ενώ η εκδοχή επί πληρωμή προσφέρει χώρο μέχρι 30TB. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου που μπορεί να υποστηριχθεί είναι 10GB και δεν υπάρχει όριο όταν μιλάμε για ταχύτητα κίνησης. Επίσης, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να ανέβουν στην αρχική τους ποιότητα, σε πλήρη ανάλυση ή σε υψηλή ποιότητα για να μειωθεί το μέγεθος αρχείου.

Μία από τις καλύτερες cloud backup λύσεις για τις μέρες μας

Το Google Drive επηρεάζει λίγο τις πηγές του συστήματος και την καλή ταχύτητα όσον αφορά τη φόρτωση αρχείων. Δυστυχώς, δεν προσφέρεται υποστήριξη για απομακρυσμένη χρήση ή FTP uploading. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή δίνει στους χρήστες user-friendly και δυνατά χαρακτηριστικά, κάνοντάς την να είναι κορυφαίο προϊόν ανάμεσα σε υπηρεσίες file hosting.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες για το Google Drive, δείτε το ακόλουθο βίντεο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS