ΑρχικήsecurityOpera Browser: Ξεκίνησε να προσφέρεται δωρεάν VPN για Android!

Opera Browser: Ξεκίνησε να προσφέρεται δωρεάν VPN για Android!

Opera Browser: Τα ευχάριστα νέα είναι πως σύντομα το Opera Browser θα προσφέρει δωρεάν VPN για Android. Βέβαια, είναι γεγονός πως δεν προτείνεται από ειδικούς να γίνεται εγκατάσταση δωρεάν VPNs, ειδικά για Android συσκευές, καθώς πρόσφατα επίσημες πηγές ανέφεραν πως στο Google Play Store υπάρχουν πολλές VPN εφαρμογές που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό και έχουν ως στόχο την παραβίαση και διαρροή δεδομένων. Σίγουρα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον που δεν εμπιστεύεται τα δωρεάν VPNs αλλά όταν πρόκειται για το Opera Browser, σας διαβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα δωρεάν VPN που είναι ενσωματωμένο στο Opera Browser.

Opera Browser

Πώς θα το εγκαταστήσετε;

Από τη στιγμή λοιπόν που το χαρακτηριστικό του VPN του Opera για το Android είναι στην εκδοχή Beta, θα πρέπει ο χρήστης να κατεβάσει από το Google Play Store το Opera Browser Beta.

Τι θα σας προσφέρει;

Όπως και για οποιαδήποτε άλλη VPN υπηρεσία, το in-built VPN του Opera σας επιτρέπει να επιλέξετε servers από διαφορετικές τοποθεσίες, όπως την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Επιπλέον, υπάρχει ένα Optimal mode, το οποίο επιτρέπει στο VPN να επιλέξει την καλύτερη σύνδεση για την περιοχή σας. Από προεπιλογή, το Opera σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το VPN στα Opera Private tabs και αφήνει τις μηχανές αναζήτησης να παρακάμψουν το VPN για να αποκτήσουν πρόσβαση στα δεδομένα της τοποθεσίας της. Παρόλα αυτά, μπορείτε να αλλάξετε και τις δύο ρυθμίσεις στο VPN submenu.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα;

Ένα VPN κατευθύνει τα δεδομένα σας σε μία ασφαλή σύνδεση προτού γίνουν επεξεργασία από το internet. Λόγω αυτού, η ταχύτητα στο browsing αρχίζει να γίνεται λίγο πιο αργή. Όμως λόγω των συχνών περιστατικών με τις παραβιάσεις δεδομένων που παρατηρούνται κάθε ημέρα, είναι πλέον απαραίτητο για κάθε χρήστη του internet να χρησιμοποιεί μία υπηρεσία VPN.

Τι είναι το Opera Browser και γιατί να το χρησιμοποιήσετε;

Το Opera Browser είναι ένας web browser για Windows, macOS και για λειτουργικά συστήματα Linux που δημιουργήθηκε από την εταιρεία ασφαλείας Qihoo 360 που έχει την έδρα της στην Κίνα. Πρόκειται για ένα Chromium-based browser που χρησιμοποιεί το Blink layout engine και είναι αρκετά γρήγορο, σταθερό και virus free. Επίσης, δεν καταλαμβάνει μεγάλη χωρητικότητα στη μνήμη ενός notebook ή ενός PC. Η εγκατάστασή του είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει τελευταίες τεχνολογίες. Τέλος, συγκριτικά με το Firefox, υποστηρίζει καλύτερο plugin σε AMD64 Linux συστήματα και επιτρέπει τη λήψη των torrents!

Για να το κατεβάσετε, πατήστε εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS