ΑρχικήinetΔιέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Watch Active

Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Watch Active

Γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό ότι η Samsung εργάζεται σε ένα νέο smartwatch της Tizen και πρόσφατες αναφορές έδειξαν ότι θα μπορούσε να λανσαριστεί στην αγορά ως Samsung Galaxy Sport.

Samsung

Αυτό το όνομα λίγο πολύ έκανε αίσθηση δεδομένου ότι έπρεπε να είναι διάδοχος του Samsung Gear Sport, αλλά σύμφωνα με νέα ευρήματα, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα μπορούσε τελικά να το ονομάσει Samsung Galaxy Watch Active.

Τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν στα αρχεία του firmware αποκαλύπτουν ότι το smartwatch ονομάζεται “pulse” και χρησιμοποιεί τον αριθμό μοντέλου SM-R500. Όπως αναφέρει το XDA, αυτός ο αριθμός μοντέλου είναι λίγο ή πολύ περίεργος, δεδομένου ότι ο προκάτοχός του ήταν γνωστός ως SM-R600, ωστόσο τα υπάρχοντα δεδομένα είναι αρκετά αξιόπιστα για να πιστέψουμε ότι πρόκειται για το επερχόμενο smartwatch της Samsung.

Οι τεχνικές προδιαγραφές που αναφέρθηκαν στην αναφερόμενη πηγή στα αρχεία του firmware δείχνουν ότι το Galaxy Watch Active θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια κυκλική οθόνη 1,3 ιντσών και να αποκτήσει μια μικρή αύξηση των 1,2 ίντσων στο Gear Sport. Η ίδια ανάλυση (360×360 pixel) είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί.

Θα κάνει το ντεμπούτο του αργότερα αυτό το μήνα;

Κάπως περίεργο είναι ότι η συσκευή λέγεται ότι χρησιμοποιεί μπαταρία μόλις 230 mAh, λιγότερο από τα 300 mAh που χρησιμοποιούσε το μοντέλο του 2017, αλλά αυτό είναι πιθανό επειδή θα μπορούσαν να λανσάρουν διαφορετικές διαστάσεις.

Εκτός από αυτό, η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή Exynos 9110 και να προσφέρει GPS, NFC, οθόνη παρακολούθησης της καρδιάς και ακόμη και LTE. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις άλλων πιο προηγμένων χαρακτηριστικών παρακολούθησης όπως το EKG ή η παρακολούθηση της πίεσης του αίματος, όπως ανέφεραν πρόσφατα κάποιες άλλες πηγές.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτό το νέο smartwatch, αλλά θα μπορούσε να παρουσιαστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η ίδια ημερομηνία κατά την οποία η Samsung θα κάνει το ντεμπούτο της σειράς Galaxy S10.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS