ΑρχικήinetΗ Microsoft θα παρουσιάσει το Hololens 2 στο MWC 2019

Η Microsoft θα παρουσιάσει το Hololens 2 στο MWC 2019

HoloLens 2Ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το Mobile World Congress (MWC ) 2019 έχει ήδη ξεκινήσει, η Microsoft αποφάσισε να συμμετάσχει στο tease party. Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο teaser στο YouTube υποδεικνύοντας το HoloLens 2.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε επίσης στο twitter, από τον δημιουργό του HoloLens, Alex Kipman, δεν λέει πολλά για τη νέα συσκευή αλλά επιβεβαιώνει ότι το HoloLens 2 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το κλιπ 42 δευτερολέπτων δεν δείχνει ξεκάθαρα τι μπορεί να προσφέρει η νέα AR συσκευή. Αν μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα από το κλιπ, είναι ότι η Microsoft θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ίνες άνθρακα ως υλικό για την κατασκευή του HoloLens 2, το οποίο θα πρέπει, θεωρητικά, να συμβάλει στη μείωση του βάρους του.

Σύμφωνα με μια παλαιότερη αναφορά του Engadget, η Microsoft πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει ένα τσιπ XR1 σχεδιασμένο από την Qualcomm για την τροφοδοσία της συσκευής, ένα τσιπ που προορίζεται ειδικά για συσκευές VR και AR. Το τσιπ υποστηρίζει 4000 βίντεο σε 60 fps, αλλά είναι επίσης σε θέση να χειριστεί βίντεο σε αυτή την ανάλυση μαζί με 3D overlays και directional audio.

Παράλληλα με το τσιπ XR1, η Microsoft θα προσθέσει επίσης ένα προσαρμοσμένο τσιπ για να χειριστεί τις λειτουργίες AI στο HoloLens 2, όπου θα αναλύει οπτικά δεδομένα στη συσκευή και θα εξοικονομεί χρόνο μη φορτώνοντας τα δεδομένα που δεν είναι απαραίτητα.

Η Microsoft ανέφερε επίσης ότι η επερχόμενη συσκευή θα είναι σημαντικά πιο άνετη από το αρχικό HoloLens.

Σύμφωνα με το teaser, η κεντρική παρουσίαση της Microsoft, στο MWC 2019, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS