ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί αύριο αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφορεί αύριο αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10

Microsoft Η Microsoft θα παρουσιάσει αύριο τις ενημερώσεις ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2019 και όπως συμβαίνει κάθε μήνα, θα συμπεριληφθούν νέες αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10.

Οι αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10 περιλαμβάνουν διορθώσεις ασφαλείας και μη και όλες τις βελτιώσεις που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Με άλλα λόγια, η εγκατάσταση της τελευταίας αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για τα Windows 10 ενημερώνει πλήρως τη συσκευή, αν και είναι αυτονόητο ότι ένα σύστημα, που δεν έχει ενημερωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάζεται να κατεβάσει μια πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση.

Παρόλο που δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις αθροιστικές ενημερώσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι το Home και Pro SKUs εξυπηρετούνται μόνο στην έκδοση Update Fall Creators (έκδοση 1709) και σε νεότερες εκδόσεις.

Οκτώβριος 2018-Ενημερωμένο αθροιστικό patch

Η Ενημέρωση του Οκτωβρίου 2018 για τα Windows 10 (έκδοση 1809) θα πάρει μια δική της αθροιστική ενημέρωση. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση ξεκίνησε τον Οκτώβριο και στη συνέχεια εκδόθηκε εκ νέου τον Νοέμβριο, αφού η Microsoft διόρθωσε ένα σημαντικό σφάλμα, που θα μπορούσε να προκαλέσει κατάργηση των δεδομένων χρήστη.

Η ανάπτυξη αυτής της συγκεκριμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και οι αθροιστικές ενημερώσεις, όπως αυτές που κυκλοφορούν αύριο, υποτίθεται ότι θα βοηθήσουν τη Microsoft να βελτιώσει την απόδοσή της και να επιλύσει τα υπόλοιπα σφάλματα.

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση που αφορά στα Windows 10 αναμένεται να επιλύσει ένα σφάλμα που επηρεάζει τις εφαρμογές, που χρησιμοποιούν μια βάση δεδομένων Microsoft Jet με το Microsoft Access 97 file format να αδυνατεί να ανοίξει. Η Microsoft ανέφερε αρχικά ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου ένα patch για αυτό το ζήτημα, και φαίνεται πώς είναι αυτό το patch που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Ένα δεύτερο σφάλμα που προκαλεί την αποτυχία του Microsoft Edge να φορτώσει τοπικά websites θα μπορούσε επίσης να διορθωθεί, αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS