ΑρχικήinetΔιέρρευσαν εικόνες των Galaxy S10 και S10+ και είναι εκπληκτικές

Διέρρευσαν εικόνες των Galaxy S10 και S10+ και είναι εκπληκτικές

Galaxy Μια καινούρια μέρα, μια καινούρια διαρροή, και αυτή τη φορά έχουμε εικόνες της επερχόμενης κορυφαίας σειράς Galaxy S10 της Samsung.

Αυτή η διαρροή προέρχεται από το γερμανικό site AllAboutSamsung, το οποίο κατάφερε να τραβήξει τις φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες, δίνοντας μια καλή εικόνα για το πώς θα φαίνονται τα smartphones. Αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτές είναι οι “πρωτότυπες” εικόνες και τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά κατά την κυκλοφορία.

Εν πάση περιπτώσει, ο σχεδιασμός είναι πάνω κάτω όπως τον περιμέναμε. Είναι σαν έχετε την οθόνη Infinity-O (Hole-punch) στο Galaxy S10 με ένα κενό για μία κάμερα. Το Galaxy S10+ διαθέτει διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος.

Όταν όλες οι άλλες εταιρείες προσπαθούσαν να αντιγράψουν το Apple’s notch, η Samsung ήταν εκείνη που έμεινε πίσω. Το αποτέλεσμα είναι να καταφέρει να κάνει πολύ καλή δουλειά με τις οθόνες edge-to-edge.

Το κάτω μέρος και των δύο συσκευών διαθέτει μια σχάρα ηχείων, μια θύρα USB-C και μια υποδοχή για τα ακουστικά.

Στο πίσω μέρος, και τα δύο τηλέφωνα έχουν τριπλή κάμερα, μαζί με φλας LED και αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Μια φήμη που έχει κυκλοφορήσει είναι ότι η μεγαλύτερη παραλλαγή της σειράς S10, με την κωδική ονομασία Beyond X, θα έχει τετραπλή κάμερα με 5G connectivity. Ναι, το 2019 πρόκειται να είναι το έτος των 5G τηλεφώνων.

Όσον αφορά στις προδιαγραφές, δεν είναι όλες οι  πληροφορίες διαθέσιμες. Αλλά αναμένεται ότι το S10 θα έχει μια παραλλαγή του Snapdragon 855 παράλληλα με μια έκδοση Exynos 9820 και πιθανόν LPDDR5 RAM και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Qualcomm’s Ultrasonic. Επίσης, υπήρξαν αναφορές της Samsung ότι μπορεί να προσθέσει ένα cryptocurrency wallet στο Galaxy S10, οπότε θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε στην πράξη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS