ΑρχικήinetGmail: Αναβάθμιση έρχεται σε εκατομμύρια κινητά

Gmail: Αναβάθμιση έρχεται σε εκατομμύρια κινητά

Αν και μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα συναρπαστικό, η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών email με μία κίνηση αντί για το ένα-ένα στο Gmail, είναι κάτι που οι χρήστες επιθυμούν εδώ και χρόνια. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι μπορείτε να επιλέξετε όλα τα μηνύματα που εμφανίζονται στην οθόνη (έως ένα μέγιστο αριθμό 50) και να τα διαγράψετε ή να τα μετακινήσετε με μία μόνο κίνηση.

Δείτε επίσης: Πώς να διατηρήσετε τα email σας κρυπτογραφημένα στο Gmail

Gmail

Φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει αρκετούς χρήστες Android, με πολλούς να ανακοινώνουν τη χαρά τους για την αναβάθμιση, σε πλατφόρμες όπως το Reddit.

Αυτή ήταν μια αλλαγή που άργησε να συμβεί,” είπε ένας οπαδός του Android με το όνομα Drizza, ενώ ένας άλλος με το όνομα Ozzfan πρόσθεσε, “Δεν το παρατήρησα πριν, αλλά αυτό αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Δεν είναι σαφές εάν αυτή είναι μια παγκόσμια ενημέρωση από την Google και πόσες συσκευές έχουν λάβει την αλλαγή, αλλά αξίζει να ελέγξετε αν έχετε εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό Gmail στο κινητό σας.

Αν η συσκευή σας έχει λάβει την αναβάθμιση, θα πρέπει τώρα να βλέπετε την επιλογή “Επιλογή όλων” στην κορυφή της εισερχόμενης αλληλογραφίας σας. Εάν δεν βλέπετε το “Επιλογή όλων”, πρέπει να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Gmail για Android, διαθέσιμη μέσω του Google Play Store. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, δεν θα επιλέξει κάθε μήνυμα στα εισερχόμενα σας, αλλά θα σας επιτρέψει να διαγράψετε εύκολα περίπου 50 μηνύματα τη φορά.

Δείτε ακόμα: Gmail: Πώς να διαγράψετε emails μαζικά;
Αναβάθμιση

Το Gmail είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει πολλές βασικές λειτουργίες. Αρχικά, επιτρέπει την αποστολή και την παραλαβή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από τα ανεπιθύμητα μηνύματα με τη χρήση ενός προηγμένου συστήματος φιλτραρίσματος spam.

Επιπλέον, το Gmail παρέχει τη δυνατότητα οργάνωσης των μηνυμάτων σε ετικέτες και φακέλους, καθιστώντας τη διαχείριση των μηνυμάτων πιο αποτελεσματική. Μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους για διάφορες κατηγορίες μηνυμάτων, όπως εργασία, προσωπικά, σχολείο και άλλα.

Το Gmail ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία αναζήτησης, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα μηνύματα με βάση τον τίτλο, το περιεχόμενο ή τον αποστολέα.

Δείτε επίσης: Gmail Android: Υποστήριξη για αντιδράσεις emoji σε emails

Τέλος, το Gmail προσφέρει ενσωματωμένες λειτουργίες για την αποστολή και τη λήψη συνημμένων αρχείων, την ενσωμάτωση με άλλες υπηρεσίες της Google όπως το Google Drive και το Google Calendar, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας και αποστολής μηνυμάτων ενώ είστε εκτός σύνδεσης.

Πηγή: mirror

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS