ΑρχικήinetΠοιο είναι τελικά το πρόβλημα με τα μηνύματα μεταξύ Android και iPhone;

Ποιο είναι τελικά το πρόβλημα με τα μηνύματα μεταξύ Android και iPhone;

Όταν ένας χρήστης Android στέλνει ένα μήνυμα κειμένου σε έναν χρήστη iPhone, η φυσαλίδα συνομιλίας εμφανίζεται στο iOS με πράσινο χρώμα αντί για το προεπιλεγμένο μπλε του iMessage. Αυτή η κωδικοποίηση χρωμάτων ενημερώνει τον χρήστη iPhone ότι το εισερχόμενο μήνυμα προέρχεται από έξω από το οικοσύστημα της Apple. Αλλά η διαίρεση πηγαίνει πέρα ​​από απλή αισθητική.

Δείτε επίσης: Ευρωπαϊκή Ένωση: Αντιτίθεται στο Cross-Platform για το iMessage της Apple

μηνύματα

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κοινοποιούνται μεταξύ των δύο κινητών πλατφορμών δεν μεταφέρονται με πλήρη ανάλυση. Ούτε και οι πλούσιες αλληλεπιδράσεις όπως η απόδοση παραλαβής, h ένδειξη πληκτρολόγησης και οι αντιδράσεις με ένα άγγιγμα. Οι ομαδικές συνομιλίες μεταξύ των πλατφορμών είναι ένα συνολικό μπέρδεμα, γεμάτο με απορριφθέντα μηνύματα και προσβεβλημένα συναισθήματα. Μια νέα εφαρμογή στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του μπλε-πράσινου και να κάνει την ανταλλαγή μηνυμάτων πιο απρόσκοπτη, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη κρυπτογράφηση. Ακόμη και οι ανταλλαγές μηνυμάτων με Android γίνονται μπλε! Είναι αυτό που πάντα θέλαμε… έτσι δεν είναι;

Δείτε ακόμα: iMessage: H Google θέλει η Ευρώπη να ρυθμίσει την εφαρμογή

Πρόκειται για το Beeper Mini, την εφαρμογή που προσπαθεί να καταστήσει ευκολότερες τις συνομιλίες μας με κείμενο. Το Beeper Mini προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητά σας. Μια από τις βασικές λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να συγχρονίζετε τα μηνύματά σας από διάφορες πλατφόρμες επικοινωνίας, όπως το WhatsApp, το Messenger, το Slack και πολλά άλλα. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε όλα τα μηνύματά σας σε ένα μέρος και να μην χάνετε κανένα σημαντικό μήνυμα.

Επιπλέον, το Beeper Mini app προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τον αγαπημένο σας κλασικό περιηγητή, όπως το iMessage, ακόμη και αν δεν έχετε iPhone. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την άνεση και την ευκολία της χρήσης του iMessage σε οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, το Beeper Mini app προσφέρει τη δυνατότητα να συνδέεστε με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω του Beeper Network, ένα δίκτυο που επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ διαφορετικών εφαρμογών επικοινωνίας. Αυτό σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιούν.

Δείτε επίσης: Nothing Chats: Η Εφαρμογή που Φέρνει το iMessage στο Android

Τέλος, το Beeper Mini app προσφέρει επίσης μια πληθώρα επιπλέον λειτουργιών, όπως τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον τρόπο που εμφανίζονται τα μηνύματά σας, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πληκτρολόγια και να ανταλλάξετε αρχεία με τους φίλους σας. Όλες αυτές οι λειτουργίες συνδυάζονται για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Πηγή: wired.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS