ΑρχικήUpdatesX (Twitter): Μπορείτε να περιορίσετε τα replies, ώστε να σας απαντούν μόνο...

X (Twitter): Μπορείτε να περιορίσετε τα replies, ώστε να σας απαντούν μόνο verified accounts

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Elon Musk, X (πρώην Twitter) επιτρέπει πλέον στους χρήστες να εμποδίζουν τους μη επαληθευμένους λογαριασμούς (non verified accounts) να απαντούν στις δημοσιεύσεις τους.

Twitter X verified accounts

Ο λογαριασμός του X ανακοίνωσε την αλλαγή χθες, δημοσιεύοντας μια εικόνα του ενημερωμένου μενού της πλατφόρμας σχετικά με τους περιορισμούς στις απαντήσεις. Τώρα, αντί να μπορείτε απλώς να περιορίσετε τις απαντήσεις σε “everyone,” “accounts you follow” και “only accounts you mention“, υπάρχει και η επιλογή “verified accounts“.

Δείτε επίσης: Η X Social Media μηνύει την X (Twitter) του Musk για παραβίαση εμπορικού σήματος

Επιλέγοντας το “verified accounts”, μόνο οι χρήστες που έχουν πληρώσει συνδρομή θα μπορούν να ανταποκριθούν στα tweet σας.

Η αλλαγή έχει ήδη εφαρμοστεί σε κινητά και υπολογιστές, οπότε αν δεν το έχετε ήδη προσέξει, ρίξτε μια ματιά. Διαφορετικά, μπορεί να εμφανιστεί σύντομα. Από την άλλη μεριά, σίγουρα δεν είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό που θα ενδιέφερε πολλούς χρήστες.

Δείτε επίσης: Το Twitter καταργεί το εργαλείο αναφοράς παραπληροφόρησης για τις εκλογές

Αυτή η νέα κατηγορία περιορισμών μπορεί να γίνεται στα πλαίσια των προσπαθειών του Twitter/X να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι το X Premium είναι ελκυστικό. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στην πλατφόρμα.

Οι προηγούμενοι περιορισμοί στις απαντήσεις (π.χ. σε λογαριασμούς που ακολουθείτε) έχουν κάποιο νόημα γιατί μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ή ελαχιστοποίηση πιθανής παρενόχλησης. Ωστόσο, ο περιορισμός σε χρήστες που πληρώνουν συνδρομή δεν προσφέρει κάτι, ενώ μάλιστα σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν τον Elon Musk και την πλατφόρμα του για να μιλήσουν μαζί σας.

Δείτε επίσης: Το X (Twitter) κλείνει το Circle feature στις 31 Οκτωβρίου

Πολλοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά την αλλαγή, λέγοντας ότι η ενημέρωση του Twitter/X θα ήταν πολύ καλύτερη αν επέτρεπε το αντίστροφο, δηλαδή να επιτρέπει σε όλους εκτός από τους επαληθευμένους λογαριασμούς να απαντήσουν.

Από τότε που ο Elon Musk, αγόρασε το Twitter στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα, με πιο σημαντική την αλλαγή του ονόματος σε X. Οι περισσότερες από τις αλλαγές δεν έχουν λάβει θετικό feedback από τους χρήστες, ενώ κάποιες, όπως αυτή με τις απαντήσεις μόνο από verified accounts, θεωρούνται εντελώς ανούσιες.

Πηγή: mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS