ΑρχικήinetSamsung Food: Πλατφόρμα ανακάλυψης συνταγών

Samsung Food: Πλατφόρμα ανακάλυψης συνταγών

Η Samsung παρουσιάζει μια πλατφόρμα σχεδιασμού γευμάτων και ανακάλυψης συνταγών με την ονομασία Samsung Food.

Η Samsung έχει λανσάρει μια πλατφόρμα σχεδιασμού και προτάσεων γευμάτων με την ονομασία Samsung Food σε περισσότερες από 104 χώρες. Η πλατφόρμα βασίζεται στην Whisk, την οποία απέκτησε το 2019.

Η εταιρεία είπε ότι η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 160.000 συνταγές σε οκτώ γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, ισπανικών, κορεατικών, γερμανικών, γαλλικών και ιταλικών. Η Samsung σημείωσε ότι όπως και το Whisk, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν συνταγές, να δημιουργήσουν λίστες αγορών, να δημιουργήσουν σχέδια γευμάτων και να ακολουθήσουν τους δημιουργούς που δημοσιεύουν συνταγές. Άλλωστε, η πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί «από την εκτενή βάση δεδομένων του Whisk», σύμφωνα με την εταιρεία.

Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν συνταγές και ταυτόχρονα να προσθέτουν συστατικά στη λίστα αγορών. Η πλατφόρμα προσφέρει ενσωματωμένες λειτουργίες με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σε ορισμένες περιοχές, έτσι ώστε να μπορείτε να αγοράζετε εύκολα αυτά τα προϊόντα.

Είναι εμφανές ότι ο νέος ιστότοπος της Samsung Food (https://samsungfood.com/) μοιάζει εκπληκτικά με τον ιστότοπο της Whisk. Επιπλέον, ο σύνδεσμος λήψης για τις εφαρμογές εξακολουθεί να οδηγεί στην Whisk στο Play Store και το App Store.

Η Samsung έχει φιλόδοξους στόχους όσον αφορά την πλατφόρμα Samsung Food. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενσωματώσει την πλατφόρμα με τη Samsung Health μέχρι το τέλος της χρονιάς για καλύτερη καταγραφή και διαχείριση διατροφής για τους χρήστες. Το 2024, η Samsung θέλει να εισαγάγει την “Vision AI” στη Samsung Food, έτσι ώστε η εφαρμογή να μπορεί να αναγνωρίζει τρόφιμα μέσω της κάμερας του τηλεφώνου και να παρουσιάζει τις θρεπτικές τους αξίες.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS