ΑρχικήUpdatesΤο Update των Pixel Buds Pro Προσθέτει Νέες Δυνατότητες

Το Update των Pixel Buds Pro Προσθέτει Νέες Δυνατότητες

Το Update των Pixel Buds Pro προσφέρει νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης συνομιλιών και πολλών άλλων επιλογών.

pixel buds pro

Όπως ανακοίνωσε η Google κατά την εκδήλωση Made by Google την Τετάρτη, ακολουθώντας την προσέγγιση που ακολούθησε πρόσφατα η Apple με τα AirPods Pro της δεύτερης γενιάς, ετοιμάζει μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού για τα ακουστικά της το 2022. Τα Pixel Buds Pro έχουν ήδη αναβαθμιστεί από πέρυσι, προσφέροντας χωρικό ήχο και ένα πλήρες EQ πέντε ζωνών για προσαρμογές συντονισμού. Το φθινόπωρο αυτό, η Google ετοιμάζει ένα ισχυρό update, εισάγοντας πέντε νέες λειτουργίες που θα επεκτείνουν τις δυνατότητες των κορυφαίων ακουστικών της εταιρείας.

Δείτε ακόμη: Google Pixel 8 / Pixel 8 Pro: Μπορεί να υποστηρίζουν ενημερώσεις λογισμικού έως 7 χρόνια

Η Apple και η Sony ήδη διαθέτουν εργαλεία που διακόπτουν αυτόματα τον ήχο όταν ξεκινάτε να μιλάτε. Αυτά τα εργαλεία σας επιτρέπουν να κάνετε γρήγορες συνομιλίες χωρίς να χρειάζεται να πιάσετε τα ακουστικά σας ή το τηλέφωνό σας. Η Google ετοιμάζεται να προσφέρει κάτι παρόμοιο, γνωστό ως ανίχνευση συνομιλιών. Η εταιρεία αναφέρει ότι η τεχνητή νοημοσύνη στα Pixel Buds Pro ανιχνεύει τη φωνή σας, διακόπτει τη μουσική και ενεργοποιεί τη λειτουργία διαφάνειας. Όπως και στα ανταγωνιστικά ακουστικά, όλα επανέρχονται στην προηγούμενη κατάστασή τους όταν οι συνομιλίες σταματήσουν, συμπεριλαμβανομένης της επαναφοράς της ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) εάν είχε ενεργοποιηθεί.

Η Google αναφέρει ότι βελτιώνει επίσης την ποιότητα των κλήσεων, ένα κύριο παράπονο που είχαν οι χρήστες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστηρίζει, ότι το Pixel Buds Pro τώρα υποστηρίζει Bluetooth Super Wideband, το οποίο “διπλασιάζει το εύρος ζώνης για τις φωνές”. Η Google υπόσχεται ότι θα ακούγεστε “fuller and cleaner” (πιο καλά και πιο καθαρά) συγκριτικά με κάποιο σετ ακουστικών που χρησιμοποιεί το προηγούμενο λογισμικό. Επιπλέον, το Pixel Buds Pro υποστηρίζει επίσης το “Clear Calling on Pixel”, το οποίο καταπολεμά τον περιβάλλοντα θόρυβο κατά τη διάρκεια των κλήσεων σας.

Η υγεία της ακοής έχει γίνει το επίκεντρο των κατασκευαστών ακουστικών τα τελευταία χρόνια και η Google θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακουστικές σας συνήθειες για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα επίπεδα υγείας σας υπό έλεγχο. Η εφαρμογή Pixel Buds μπορεί να σας ενημερώνει για την ένταση της ακρόασης σας με την πάροδο του χρόνου και να σας προτείνει πότε θα πρέπει να μειώσετε την ένταση για να προστατεύσετε την ακοή σας. Για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, τα Pixel Buds Pro ενεργοποιούν αυτόματα μια νέα λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης όταν ανοίγετε έναν συμβατό τίτλο σε ένα τηλέφωνο Pixel. Σύμφωνα με τη Google, η καθυστέρηση αυτή έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε σύγκριση με το προηγούμενο λογισμικό των Pixel Buds Pro. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει τώρα την εφαρμογή Pixel Buds για αυτά τα ακουστικά στα Chromebook, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ρυθμίσεις, λειτουργίες ελέγχου θορύβου και ενημερώσεις λογισμικού από αυτές τις συσκευές.

Δείτε ακόμη: Pixel 8: Διέρρευσαν προδιαγραφές για το Tensor G3 SoC

pixel buds pro

Καθώς η Google ασχολείται με τον συντονισμό των χρωμάτων, προσθέτει τα χρώματα Bay (ανοιχτό μπλε) και Porcelain (κρεμ), ώστε τα Pixel Buds Pro να ταιριάζουν με τα νέα Pixel 8, Pixel 8 Pro και Pixel Watch 2. Αυτές οι επιλογές συνδυάζονται με τα υπάρχοντα τέσσερα χρώματα στα ασύρματα ακουστικά, τα οποία κοστίζουν 200 δολάρια (~190€). Η ενημέρωση του λογισμικού για τα Pixel Buds Pro θα ξεκινήσει σήμερα και θα είναι διαθέσιμη για νέους και για ήδη υπάρχοντες χρήστες.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS