ΑρχικήyoutubeΗ NASA δημοσίευσε έκθεση σχετικά με τους εξωγήινους

Η NASA δημοσίευσε έκθεση σχετικά με τους εξωγήινους

Την Πέμπτη, η NASA ανακοίνωσε ότι η έρευνα για τους εξωγήινους θα απαιτήσει νέες επιστημονικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων δορυφόρων, καθώς και αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα. Η διαστημική υπηρεσία δημοσίευσε τα ευρήματα μιας μακρόχρονης μελέτης για τα UFO.

Δείτε επίσης: Μεξικό: Αποκαλύφθηκαν “μη ανθρώπινα” σώματα – Είναι εξωγήινοι;

NASA

Σε μια έκθεση 33 σελίδων, μια ανεξάρτητη ομάδα που συστάθηκε από τη NASA προειδοποίησε ότι η αρνητική αντίληψη γύρω από τα UFO αποτελεί εμπόδιο για τη συλλογή δεδομένων. Ωστόσο, αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η εμπλοκή της NASA θα πρέπει να συμβάλει στη μείωση του φόβου που περιβάλλει τα UAP, ή τα μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα.

«Θέλουμε να μετατοπίσουμε τη συζήτηση για τα UAP από τον φόβο στην επιστήμη», δήλωσε ο διαχειριστής της NASA Bill Nelson, ο οποίος υποσχέθηκε μια ανοιχτή και διαφανή προσέγγιση.

Οι αξιωματούχοι υπογράμμισαν ότι η επιτροπή δεν ανακάλυψε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει εξωγήινη παρουσία. Ωστόσο, ο Nelson παραδέχτηκε ότι με αμέτρητα αστέρια σε αμέτρητους γαλαξίες εκεί έξω, μια άλλη Γη θα μπορούσε να υπάρχει.

«Αν με ρωτάτε, αν πιστεύω ότι υπάρχει ζωή σε ένα σύμπαν που είναι τόσο τεράστιο που μου είναι δύσκολο να καταλάβω πόσο μεγάλο είναι, η προσωπική μου απάντηση είναι ναι», είπε ο Nelson σε συνέντευξη Τύπου. Οι δικοί του επιστήμονες εκτιμούν την πιθανότητα ύπαρξης ζωής σε έναν άλλο πλανήτη που μοιάζει με τη Γη σε «τουλάχιστον ένα τρισεκατομμύριο».

Όταν ο Nelson πιέστηκε από δημοσιογράφους για το εάν οι ΗΠΑ ή άλλες κυβερνήσεις κρύβουν εξωγήινους ή διαστημόπλοια από άλλον κόσμο, απάντησε με αποφασιστικότητα: “Παρακαλώ παράσχετε μου τις αποδείξεις“.

Η NASA δήλωσε ότι δεν επιδιώκει ενεργά μη εξηγήσιμες παρατηρήσεις. Υπάρχει ένας στόλος διαστημόπλοιων που περιφέρεται γύρω από τη Γη και μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό ενός ανεξήγητου φαινομένου.

Δείτε ακόμα: Εξωγήινοι πιθανόν να επικοινωνούν μέσω ενός σουπερνόβα

Η 16μελής επιτροπή σημείωσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό σπάνιων φαινομένων, συμπεριλαμβανομένων των UFO.

εξωγήινοι

Η NASA πρόσφατα διόρισε έναν διευθυντή έρευνας UAP, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του κατά τη συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει να αποφύγει τις απειλές και την παρενόχληση που αντιμετωπίζουν τα μέλη της επιτροπής κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Οκτώ ώρες αργότερα, η NASA ανέφερε ότι ο Mark McInerney είναι ο υπεύθυνος που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ως σύνδεσμος ανάμεσα στην διαστημική υπηρεσία και το Υπουργείο Άμυνας για το θέμα των UAP. Έχει επίσης συνεργαστεί με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων.

Τα μέλη της επιτροπής, οι ειδικοί στην αεροπορία και την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και ο Scott Kelly, συνταξιούχος αστροναύτης της NASA και ο πρώτος Αμερικανός που πέρασε σχεδόν ένα χρόνο στο διάστημα, δεν είχαν πρόσβαση σε κανένα αρχείο με υψηλό βαθμό εμπιστευτικότητας. Αντίθετα, η ομάδα βασίστηκε σε μη ταξινομημένα δεδομένα προσπαθώντας να κατανοήσει καλύτερα τις παρατηρήσεις μυστηριωδών φαινομένων στον ουρανό.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι υπάρχουν ελάχιστες παρατηρήσεις υψηλής ποιότητας, καθιστώντας δυσδιάκριτη την επιστημονική σύναψη συμπερασμάτων. Ο πρόεδρος της επιτροπής, David Spergel, πρόεδρος του Ιδρύματος Simons, μιας επιστημονικής ερευνητικής ομάδας, δήλωσε ότι τα περισσότερα γεγονότα μπορούν να αποδοθούν σε αεροπλάνα, drones, μετεωρολογικά μπαλόνια ή καιρικές συνθήκες.

Δείτε επίσης: Επαναλαμβανόμενα ραδιοσήματα από το κέντρο του Γαλαξία μας θα μπορούσαν να είναι εξωγήινοι

Η κυβέρνηση αναφέρεται στα ανεξήγητα φαινόμενα ως Μη Αναγνωρίσιμα Στοιχεία Φαινομένων αντί για UFO. Η NASA περιγράφει με αυτό τον τρόπο τις παρατηρήσεις στον ουρανό ή αλλού που δεν μπορούν εύκολα να εντοπιστούν ή να εξηγηθούν επιστημονικά. Η μελέτη ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο και είχε κόστος κάτω από 100.000 δολάρια.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS