ΑρχικήyoutubeΠεντάγωνο UFO: Οι αναφορές για εξωγήινους δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Πεντάγωνο UFO: Οι αναφορές για εξωγήινους δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτερων στρατιωτικών αξιωματούχων, μέχρι στιγμής, η νέα έρευνα του Πενταγώνου σχετικά με τις πολλαπλές αναφορές για παρατηρήσεις UFO δεν έχει βρει καμία απόδειξη ότι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί ή προσγειωθεί στη Γη.

Η πρόσφατη εστίαση του Πενταγώνου στη διερεύνηση αγνώστου ταυτότητας αντικειμένων στο διάστημα, στον ουρανό και κάτω από το νερό είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νέες αναφορές, οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Πεντάγωνο UFO

Το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2021 μια έκθεση που περιγράφει 144 πιθανές συναντήσεις με UFO μεταξύ του 2004 και του 2021. Ογδόντα από αυτές καταγράφηκαν από πολλαπλούς αισθητήρες.

Δείτε επίσης: Ο ήλιος απελευθέρωσε 8 ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις!

Μέχρι στιγμής, “δεν έχουμε δει τίποτα που θα μας έκανε να πιστέψουμε ότι οποιοδήποτε από τα αντικείμενα που έχουμε δει είναι εξωγήινης προέλευσης“, είπε ο Ronald Moultrie, υφυπουργός Άμυνας για τις πληροφορίες και την ασφάλεια.

Ο Sean Kirkpatrick, διευθυντής του νέου γραφείου του Πενταγώνου, All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί την ύπαρξη UFO που σχετίζονται με εξωγήινη ζωή, αλλά υιοθετεί μια επιστημονική προσέγγιση στην έρευνα.

Θα έλεγα απλώς ότι δομούμε την ανάλυσή μας ώστε να είναι πολύ εμπεριστατωμένη και αυστηρή. Θα τα εξετάσουμε όλα“, είχε πει ο Kirkpatrick, μιλώντας στην πρώτη συνέντευξη Τύπου από την ίδρυση του AARO τον Ιούλιο, μετά από περισσότερο από ένα χρόνο εξέτασης των UFO, που είχαν παρατηρήσει οι Αμερικανοί στρατιωτικοί πιλότοι, αλλά μερικές φορές ήταν απρόθυμοι να αναφέρουν λόγω φόβου για στίγμα.

Είχαμε πολλές περισσότερες αναφορές“, είπε ο Kirkpatrick.

Όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό των νέων αναφορών για πιθανές θεάσεις UFO, ο Kirkpatrick είπε “αρκετές εκατοντάδες“.

Δείτε επίσης: NASA: Αυτοί οι εξωπλανήτες αποτελούνται κυρίως από νερό

Πιστεύω ότι θα ήταν ασφαλές να πούμε ότι πιθανότατα θα υπάρξει μια σειρά από αυτές τις δραστηριότητες που μπορούν να χαρακτηριστούν ως μη-αντίπαλα συστήματα, πράγματα όπως μπαλόνια και πράγματα όπως UAV που λειτουργούν για σκοπούς άλλους από την επιτήρηση ή τη συλλογή πληροφοριών“, είπε ακόμα.

Οι άνθρωποι αναφέρουν εδώ και καιρό ότι βλέπουν στον ουρανό άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), γεγονός που οδηγεί πολλούς να πιστεύουν ότι υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινης ζωής. Ορισμένοι πιστεύουν ότι το Πεντάγωνο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ γενικά έχουν περισσότερες αποδείξεις για UFO από όσες έχουν αποκαλύψει.

Οι παρατηρήσεις αεροσκαφών που δεν φαίνεται να μοιάζουν με γνωστά σκάφη και σχετική τεχνολογία ή οι παρατηρήσεις αντικειμένων που φαίνεται να αψηφούν τους νόμους της φυσικής αναφέρονται εδώ και καιρό από ερασιτέχνες παρατηρητές.

Μια επικαιροποιημένη έκθεση του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που θα παρέχει συγκεκριμένα στοιχεία για τις νέες αναφορές UFO που ελήφθησαν από το 2021, αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

εξωγήινοι
Πεντάγωνο: Οι αναφορές για UFO δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί

Τον Μάιο, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πραγματοποίησε την πρώτη ακρόαση για τα UFO μετά από πενήντα και πλέον χρόνια. Τα μέλη εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τις αναφορές για τα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσαν να αποτελούν κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, είτε προέρχονται από εξωγήινους είτε από άγνωστη τεχνολογία που έχει σχεδιάσει η Κίνα, η Ρωσία ή οποιοσδήποτε άλλος πιθανός αντίπαλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει νέα τεχνολογία, όπως μελλοντικά βομβαρδιστικά, drones και υπερηχητικά βλήματα για τα οποία δεν έχουμε ιδέα και τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν UFO, επειδή δεν μοιάζουν με κάποια γνωστή τεχνολογία.

Δείτε επίσης: Ιώ: Εντυπωσιακή εικόνα του φεγγαριού του Δία με τα ηφαίστειά του

Ο Kirkpatrick ανέφερε ότι το γραφείο του έχει έρθει σε επαφή με το Πεντάγωνο και την κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για να λάβει υπογραφές της νέας αμερικανικής τεχνολογίας, ώστε να μπορέσουν να αποκλείσουν την πιθανότητα ότι τα άγνωστης ταυτότητας αεροσκάφη ή drones είναι πραγματικά UFO.

Είπε ότι θα δημιουργηθούν “πολύ σαφείς μηχανισμοί” με το Υπουργείο Άμυνας και την κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ για να διασφαλιστεί ότι το γραφείο του θα μπορούσε να εντοπίσει και να αποκλείσει την αμερικανική τεχνολογία από πιθανές θεάσεις UFO.

Τα UFO είναι ένα από εκείνα τα θέματα που φαίνεται να μας γοητεύουν όλους. Είναι σαφές ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω που δεν το κατανοούμε πλήρως ακόμη! Ενώ οι περισσότερες επιστημονικές εξηγήσεις τείνουν προς τη λανθασμένη αναγνώριση ή την παρερμηνεία ως αιτία για πολλές αναφερόμενες θεάσεις, υπάρχουν ακόμη ορισμένα ανεξήγητα περιστατικά που παραμένουν ανοιχτά ερωτήματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο πάντως – το μυστήριο γύρω από τα UFO θα μας απασχολεί για χρόνια!

Πηγή: www.aljazeera.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS