ΑρχικήinetDomino's Pizza: Προσθέτει 300+ Chevy Bolt EVs στο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της

Domino’s Pizza: Προσθέτει 300+ Chevy Bolt EVs στο στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της

Φαίνεται ότι η Domino’s Pizza πρόλαβε να αγοράσει περισσότερα Chevy Bolts EVs του 2023 πριν εξαντληθούν. Η γνωστή εταιρεία παράδοσης πίτσας θα προσθέσει κάποια εκατοντάδες Chevy Bolts στο στόλο με τα ηλεκτρικά οχήματά της (EVs) στις ΗΠΑ.

Domino's Pizza Chevy Bolts EVs

Τον Νοέμβριο του 2022, η Domino’s Pizza ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει στους δρόμους 800 EVs Chevy Bolt του 2023 για τις παραδόσεις πίτσας, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Δείτε επίσης: Μπορείτε πλέον να παραγγείλετε Domino’s Pizza μέσω CarPlay

Τώρα, όμως, η Domino’s λέει ότι θα προσθέσει άλλα 300+ Chevy Bolts στον στόλο των EV της μέχρι το τέλος του έτους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι θα έχει 1.156 EVs μέχρι το τέλος του 2023. Είναι ο μεγαλύτερος EV στόλος παράδοσης πίτσας στις ΗΠΑ.

Αρκετές εταιρείες παράδοσης φαγητού έχουν στραφεί στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο Joe Jordan, πρόεδρος των υπηρεσιών της Domino’s Pizza στις ΗΠΑ και παγκόσμια, είπε σχετικά με την είσοδο των νεών ηλεκτρικών οχημάτων: “Συνεχίζουμε να βλέπουμε ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων από τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων. Εκτός από τα επιχειρηματικά και περιβαλλοντικά οφέλη, ένας στόλος παράδοσης με ηλεκτρικά οχήματα βοηθά, επίσης, στην πρόσληψη οδηγών, καθώς ανοίγει μια εντελώς νέα ομάδα υποψηφίων θέσεων εργασίας που μπορεί να μην έχουν δικά τους οχήματα“.

Δείτε επίσης: Lucid: Η Aston Martin χρησιμοποιεί εξαρτήματά της σε ηλεκτρικά οχήματα

Domino's Pizza ηλεκτρικά οχήματα

Η Domino’s Pizza έχει πει ότι το Chevy Bolt του 2023 είναι το “επίσημο αυτοκίνητο του στόλου ηλεκτρικών οχημάτων παράδοσης“. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Chevy Bolt είναι το EV με τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά η GM αποφάσισε να τερματίσει την παραγωγή του αργότερα φέτος.

Δεδομένου ότι η GM σχεδιάζει να αντικαταστήσει το Bolt με το προσιτό Chevy Equinox EV που θα ξεκινά από περίπου 30.000 $, η Domino’s ίσως το υιοθετήσει ως το νέο της επίσημο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Ark Zero: Το νέο ηλεκτρικό μικρο-αυτοκίνητο αξίας 7.600 δολαρίων

Σχετικά με τη Domino’s Pizza

Η Domino’s Pizza ιδρύθηκε το 1960 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πίτσας στον κόσμο. Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών σημάτων εστιατορίων με περισσότερα από 20.000 καταστήματα σε περισσότερες από 90 αγορές.

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS