ΑρχικήinetΗ Apple ανεβάζει ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του Silo στο Twitter

Η Apple ανεβάζει ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του Silo στο Twitter

Η Apple ανεβάζει ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του Silo στο Twitter

Η Apple ανέβασε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο της δυστοπικής τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας “Silo” στο Twitter, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε στην πλατφόρμα να το δει δωρεάν. Η κίνηση αυτή έρχεται τρεις ημέρες πριν από την προβολή του φινάλε της σεζόν της σειράς από την υπηρεσία streaming.

Δείτε επίσης: Apple: Αυξάνονται οι τιμές του iCloud storage σε Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού

Το Silo, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα για δεύτερη σεζόν, έγινε η εκπομπή με τη μεγαλύτερη ζήτηση για την εβδομάδα 27 Μαΐου-2 Ιουνίου, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό με ζήτηση που ήταν 24,4 φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των σειρών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Parrot Analytics και αφορά ένα τοξικό μέλλον όπου μια κοινότητα ζει σε ένα υπόγειο σιλό. Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας “Wool” του Αμερικανού συγγραφέα Hugh Howey.

Πρόταση: Το Apple Watch Ultra 2 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο;

Η κίνηση αυτή είναι ένας τρόπος για την Apple να κερδίσει τον ενθουσιασμό για μια από τις δημοφιλείς σειρές της, αφήνοντας τον κόσμο να την παρακολουθήσει δωρεάν, με την ελπίδα ότι θα κολλήσει και θα εγγραφεί για συνδρομή στο Apple TV+. Η τακτική μάρκετινγκ, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως για το “The Afterparty,” δεν είναι καινούργια, καθώς τα δίκτυα έχουν κάνει το ίδιο στο παρελθόν ανεβάζοντας πιλοτικά επεισόδια στο YouTube.

Δεδομένου ότι το Twitter άρχισε πρόσφατα να επιτρέπει το ανέβασμα βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας για τους συνδρομητές, η Apple επιλέγει να αξιοποιήσει τη νέα δυνατότητα του δικτύου κοινωνικής δικτύωσης προωθώντας τη σειρά της πριν από το φινάλε της σεζόν. Η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα είδος τάσης με αυτή την κίνηση, καθώς μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε και άλλες εταιρείες να ακολουθούν το παράδειγμά της.

Η παραγωγή της σειράς για το Apple TV+ γίνεται από τα AMC Studios και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Howey, Ferguson, ο δημιουργός της σειράς και showrunner Graham Yost, Nina Jack, Fred Golan, Rémi Aubuchon, Ingrid Escajeda και Morten Tyldum, ο οποίος σκηνοθέτησε τα τρία πρώτα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης: Apple: Eπείγουσα ενημέρωση iPhone σε εκατομμύρια χρήστες

πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS