ΑρχικήUpdatesGoogle Pixel: Nέα ενημέρωση προσθέτει χρήσιμες λειτουργίες

Google Pixel: Nέα ενημέρωση προσθέτει χρήσιμες λειτουργίες

Google Pixel

Η Google απέχει μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του πρώτου αναδιπλούμενου Pixel και η εταιρεία πλησιάζει επίσης στην κυκλοφορία του Android 14.

Δείτε επίσης: Pixel: Ο σαρωτής QR της Google είναι χαλασμένος σε ορισμένους χρήστες

Παρά το γεμάτο ημερολόγιο, η Google ανακοινώνει μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού για τα Pixel smartphones, το Pixel Watch και τις συσκευές Fitbit. Η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις της κάμερας, νέες λειτουργίες προσωπικής ασφάλειας και πολλά άλλα. Η λειτουργία macro του Pixel 7 Pro μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί κατά την εγγραφή βίντεο. Όλα τα τηλέφωνα από το Pixel 6 και μετά θα αποκτήσουν μια νέα χειρονομία hands-free για την ενεργοποίηση ενός χρονομετρημένου κλείστρου κρατώντας ψηλά την παλάμη μέσα στο πλαίσιο του εικονοσκοπίου. Στη συνέχεια, η κάμερα θα μετράει αντίστροφα είτε από τρία είτε από 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήψη μιας φωτογραφίας.

Αν έχετε Pixel 6 ή νεότερη έκδοση, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε κινηματογραφικές ταπετσαρίες για να δώσετε στην οθόνη κλειδώματος μεγαλύτερο βάθος και ένα έξυπνο εφέ παράλλαξης. Η Google λέει ότι χρησιμοποιεί AI για να “μετατρέψει τις 2D φωτογραφίες ταπετσαρίας σας σε δυναμικές 3D σκηνές για μια πραγματικά μαγική εικόνα”. Οι κινηματογραφικές φωτογραφίες ήταν ένα από αυτά τα ειδικά κόλπα του Google Photos εδώ και μερικά χρόνια, αλλά η εφαρμογή επέλεγε τυχαία ποιες εικόνες στη βιβλιοθήκη σας ήταν κατάλληλες για το εφέ. Τώρα, μπορείτε να τις κάνετε on demand. Και όπως έχει ήδη κάνει η Apple με το iOS, η Google σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε προσαρμοσμένες, γεμάτες emoji ταπετσαρίες.

Πρόταση: Η Google ανακοινώνει το Pixel Fold

Η Google συνεχίζει να αναπτύσσει τις λειτουργίες προσωπικής ασφάλειας της με αυτή τη λειτουργία. Μετά την ενημέρωση, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να ζητήσετε από το Google Assistant στο Pixel phone σας να ξεκινήσει την κοινή χρήση έκτακτης ανάγκης ή να προγραμματίσει έναν έλεγχο ασφαλείας. Εάν δεν ανταποκριθείτε στον έλεγχο ασφαλείας εντός της καθορισμένης διάρκειας, θα ειδοποιηθούν οι επαφές έκτακτης ανάγκης και θα κοινοποιηθεί η τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο. Σε χώρες όπου το Pixel υποστηρίζει την ανίχνευση τροχαίων ατυχημάτων, μπορείτε να ρυθμίσετε το τηλέφωνο ώστε να ειδοποιεί τις επαφές έκτακτης ανάγκης και να μοιράζεται μαζί τους τη θέση σας σε πραγματικό χρόνο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τον εντοπισμό ατυχήματος.

Υπάρχουν επίσης πιο λεπτές βελτιώσεις στα haptics και την adaptive φόρτιση. Η adaptive φόρτιση χρησιμοποιεί τώρα το Google AI για να βοηθήσει στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του Pixel σας. Η εφαρμογή Recorder έχει επίσης αναβαθμιστεί, επιτρέποντάς σας να εξάγετε βίντεο κλιπ των εγγραφών σας με ετικέτες ομιλητών. Αυτή η κυκλοφορία θα φτάσει σε ορισμένους πελάτες από σήμερα κιόλας και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Android 14: Δείχνει την υγεία της μπαταρίας αλλά μπορεί να μην είναι σωστή

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS