ΑρχικήinetΑνακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)

Ανακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)

Η Nothing, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο smartphone, το “Nothing Phone (2)”, το καλοκαίρι του 2023.

Η εταιρεία είχε ήδη κάνει tease την άφιξη του Nothing Phone 2 στο MWC 2023 νωρίτερα φέτος. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ένα παράθυρο κυκλοφορίας μέσω email και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)

Η εταιρεία του Carl Pei ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενου smartphone του, με το Nothing Phone (2) να επιβεβαιώνεται πλέον για ημερομηνία κυκλοφορίας το καλοκαίρι του 2023, καθώς ένα νέο teaser υποδεικνύει το σχεδιασμό του.

Δείτε επίσης: Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!

Σήμερα το πρωί, η Nothing δημοσίευσε ένα μικρό teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει το σχεδιασμό του νέου τηλεφώνου, με ένα κόκκινο φως που αναβοσβήνει. Η μοναδική εμφάνιση δεν διαφέρει πολύ από το πρωτότυπο, εκτός από κάποιες διαφορετικές γωνίες και υφές. Φυσικά, βλέπουμε μόνο ένα μικρό μέρος του σχεδιασμού, οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε πειστικές δηλώσεις.

Κάποιοι χρήστες αντιλήφθηκαν γρήγορα στα teasers ότι υπήρχε ένας φυσικός διακόπτης στο τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου ενός στην ιστοσελίδα της Nothing. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτός πιθανότατα δεν είναι λειτουργικός, καθώς ένας παρόμοιος “διακόπτης” υπήρχε και στο αρχικό τηλέφωνο Nothing Phone (1).

Η Nothing έχει επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι το Phone 2 θα πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι η συσκευή θα είναι μια επιλογή υψηλότερων προδιαγραφών. Στο σημερινό teaser, το τηλέφωνο αναφέρεται απευθείας ως “premium”.

Δείτε επίσης: Apple Maps: Νέες λειτουργίες δοκιμάζονται σε Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Σλοβακία

Ανακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)
Ανακοινώθηκε χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Nothing Phone (2)

Η Nothing λέει ότι το νέο κινητό θα είναι μια πιο “premium” συσκευή που θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή της σειράς Snapdragon 8. Αλλά μια τυχαία ανάρτηση του CEO της Qualcomm Cristiano Amon δείχνει ότι το τηλέφωνο χρησιμοποιεί το περσινό, ακόμα ισχυρό chipset Snapdragon 8 Plus Gen 1. Αυτό θα εξακολουθούσε να είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το Snapdragon 778G Plus SoC του Nothing Phone 1.

Με το Phone (2) να πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό να δούμε περισσότερα teasers στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS