ΑρχικήinetΤο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google διέρρευσε σε βίντεο

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google διέρρευσε σε βίντεο

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Google δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά, αφού πολλοί το περιμένουν εδώ και εβδομάδες, μετά την φημολογούμενη κυκλοφορία του στο συνέδριο προγραμματιστών I/O τον Μάιο. Ο τεχνικός Kuba Wojciechowski δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο αναδιπλώνει ένα τηλέφωνο. Σύμφωνα με το The Verge, το τηλέφωνο που φαίνεται στο βίντεο είναι το Pixel Fold. Το σχέδιο του αναδιπλούμενου τηλεφώνου στο βίντεο που διέρρευσε μοιάζει παράξενα με τα σχέδια που είχαν εμφανιστεί στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες.

Δείτε επίσης: Bumblebee malware: Διανέμεται μέσω Google Ads και χρησιμοποιείται για επιθέσεις ransomware

Google

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τηλεφώνου είναι η αρκετά τετράγωνη μορφή του. Στο αντίστοιχο μοντέλο της Samsung, το Galaxy Z Fold 4, η αναλογία διαστάσεων είναι ψηλή και συμβατική, ενώ το πτυσσόμενο κινητό της Google είναι εμπνευσμένο από το Oppo Find N2. Ωστόσο, το αναδιπλούμενο Google έχει ασυνήθιστα παχιά πλαίσια στο κάτω μέρος του εσωτερικού πλαισίου αναδίπλωσης.

Η σχεδίαση των μεντεσέδων δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορούμε να δούμε το πίσω μέρος του τηλεφώνου όταν είναι κλειστό. Σύμφωνα με ένα άρθρο του CNBC που αναφέρεται σε εσωτερικό υλικό επικοινωνίας, η Google πρόκειται να κυκλοφορήσει το Pixel Fold στις 10 Μαΐου κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των προγραμματιστών της. Η συσκευή θα κοστίζει 1.799 δολάρια και θα ανταγωνιστεί με το αναδιπλούμενο μοντέλο της Samsung στην premium κατηγορία.

Δείτε ακόμα: Η Google δίνει στον Bard τη δυνατότητα δημιουργίας και εντοπισμού σφαλμάτων κώδικα

Προηγουμένως αυτή την εβδομάδα, το άτομο που διέρρευσε πληροφορίες για τον Jon Prosser υποστήριξε ότι η 512 GB διαμόρφωση με υψηλότερη ποιότητα θα κοστίζει 1.919 $. Ωστόσο, η Google θα προσφέρει το Pixel Watch δωρεάν στους αγοραστές για να μειώσει το κόστος τους. Το Pixel Watch κοστίζει 349 δολάρια από μόνο του. Αυτό είναι ανακουφιστικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν την πτυσσόμενη συσκευή της Google.

αναδιπλούμενο τηλέφωνο

Όσον αφορά το εσωτερικό του, το Pixel Fold θα διαθέτει εξωτερική οθόνη full-HD+ OLED 5,8 ιντσών (2092 x 1080 pixel), ενώ το αναδιπλούμενο πάνελ θα έχει διάμετρο 7,6 ίντσες και ανάλυση 2208 x 1840 pixel. Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο οθόνες έχουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το τηλέφωνο διαθέτει Tensor G2 SoC της Google και μνήμη RAM 12 GB LPDDR5, ενώ επίσης διαθέτει τσιπ της σειράς M Titan για αυξημένη ασφάλεια.

Δείτε επίσης: Η Google διορθώνει ένα άλλο ενεργό exploit του Chrome zero-day

Στο τμήμα απεικόνισης, το Pixel Fold διαθέτει μια κύρια κάμερα 48 megapixel, μια τηλεφωτογραφική κάμερα 10,8 megapixel με οπτικό ζουμ 5x και ένα snapper 10,8 megapixel για εξαιρετικά ευρεία λήψη. Η κάμερα selfie βασίζεται σε έναν αισθητήρα 9,5 megapixel, ενώ η κάμερα που βρίσκεται πάνω από την εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη είναι μια μονάδα 8 megapixel.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS