ΑρχικήinetΈρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!

Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!

Η εταιρεία Nothing του Carl Pei προσπαθεί να αναζωογονήσει την αγορά των ηχείων με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Χθες, ο Carl Pei μας έδωσε μια γεύση για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη γκάμα προϊόντων της Nothing – κάτι για μια επερχόμενη συσκευή με την κωδική ονομασία “Beetle”! Παρόλο που δεν προσφέρθηκαν ακόμη λεπτομέρειες, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτή η νέα προσθήκη στον κατάλογό τους είναι βέβαιο ότι θα είναι εξίσου καινοτόμος και πρωτοποριακή με τους προκατόχους της.

Δείτε επίσης: Το Nothing Phone 1 αποκτά το stable Android 13

Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!
Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!

Ο Kuba Wojciechowski έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την πρώτη γεύση του “Nothing speaker”. Όπως αποκαλύφθηκε από το 91Mobiles, αυτός ο επαναστατικός σχεδιασμός είναι πραγματικά μοναδικός – διαθέτει ένα διάφανο πάνω μέρος με εργονομική λαβή και πέντε ανοίγματα στο κάτω μέρος για το υλικό ήχου. Αυτή η δημιουργική κατασκευή υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στην παροχή ήχου.

Ο μοναδικός σχεδιασμός αυτού του ηχείου ξεχωρίζει με τρία tweeters στην κορυφή και δύο μεγαλύτερα subwoofers προς τα κάτω. Αν και το μέγεθός του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, ορισμένα χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά των ακουστικών Nothing Ear, όπως ένα κόκκινο κουμπί που βρίσκεται κοντά στην κορυφή.

Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!
Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!

Η πιο συναρπαστική πτυχή αυτού του ηχείου είναι το μικρό κυκλικό στοιχείο στην επάνω περιοχή του, το οποίο διαθέτει μια μερική έκδοση του λογότυπου Nothing. Θα μπορούσε να είναι στατικό ή θα μπορούσε να είναι μια διαδραστική ψηφιακή οθόνη! Σας κάνει να αναρωτιέστε αν υπάρχει κάτι πιο περίπλοκο από ένα απλό ηχείο Bluetooth κρυμμένο κάτω από αυτά τα καλύμματα – ίσως ακόμη και ένα έξυπνο ηχείο! Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο μήνα, όταν η συσκευή θα κυκλοφορήσει για να ανακαλύψουμε τι κρύβεται από κάτω- ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για απαντήσεις!

Δείτε επίσης: Ηχεία Google Home είναι ευάλωτα σε eavesdropping επιθέσεις!

Είναι σαφές ότι ο Carl Pei έχει μεγάλα σχέδια για το νέο του εγχείρημα. Με τα μοναδικά σχέδια, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τη δέσμευση στην ποιότητα, το Nothing είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει κύματα στον κόσμο της τεχνολογίας. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο έχουν στο μυαλό τους!

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS