ΑρχικήReviewsAmazon Basics: Μπαίνει στην αγορά των PC με ψύκτη CPU

Amazon Basics: Μπαίνει στην αγορά των PC με ψύκτη CPU

Η Amazon έκανε την πρώτη της κίνηση στον κόσμο των εξαρτημάτων PC, προσφέροντας τον χαμηλού κόστους ψύκτη CPU υπολογιστή Amazon Basics: έναν μονό ανεμιστήρα με φωτισμό RGB. Το σύστημα ψύξης υποστηρίζει τόσο τις CPU gaming της Intel όσο και της AMD στις πιο πρόσφατες υποδοχές τους, καθιστώντας το μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Με τιμές τόσο χαμηλές όσο £21 / £27 αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Δείτε επίσης: Amazon: Διαθέσιμα εκατοντάδες βιβλία που έχουν γραφτεί μέσω ChatGPT

Amazon Basics: Μπαίνει στην αγορά των PC με ψύκτη CPU
Amazon Basics: Μπαίνει στην αγορά των PC με ψύκτη CPU

Παρουσιάζουμε το πρώτο προϊόν Amazon Basics ειδικά σχεδιασμένο για υπολογιστές: ένα CPU Cooler! Αυτός ο έξυπνα κατασκευασμένος ψύκτης είναι γεμάτος με ελκυστικά χαρακτηριστικά για να κάνει τη χρήση εύκολη και βολική. Διαθέτει ένα απίστευτα μικρό μέγεθος που ταιριάζει απόλυτα σε επιτραπέζιους υπολογιστές πλήρους μεγέθους, περιέχοντας τέσσερις σωλήνες θερμότητας καθώς και έναν ανεμιστήρα ψύξης RGB 2000RPM 100mm. Επιπλέον, η συμβατότητα καθιστά αυτό το εργαλείο ιδανικό τόσο για τις CPUs της Intel όσο και της AMD. υποστηρίζονται οι υποδοχές LGA 1700, 1200, 11561151511150 καθώς και οι υποδοχές AM4 και AM5. Και σαν επιστέγασμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εγκατάστασης προσαρμοσμένο στον τύπο της μητρικής σας – είτε διαθέτει κεφαλίδες RGB είτε όχι!

Έκανε όμως η Amazon Basics την σωστή επιλογή; Το κόστος των εξαρτημάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια – ρίξτε μια ματιά στην αύξηση της τιμής του Intel Core 13th Gen ή του Nvidia RTX 4070 Ti ως φθηνότερη επιλογή γραφικών της τρέχουσας γενιάς. Έτσι, η κατασκευή ενός υπολογιστή με χαμηλό προϋπολογισμό είναι πιο δύσκολη από ό,τι ήταν εδώ και αρκετό καιρό. Αν μπορούσαμε να έχουμε μια αυξημένη προσφορά προσιτών εξαρτημάτων, αυτό θα βοηθούσε πραγματικά, ειδικά από τη στιγμή που το αρχικό Hyper H410R έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τους αξιόπιστους λιανοπωλητές.

Amazon Basics: Μπαίνει στην αγορά των PC με ψύκτη CPU
Amazon Basics: Μπαίνει στην αγορά των PC με ψύκτη CPU

Ενώ ο ανεμιστήρας ψύξης υπολογιστή Amazon Basics είναι σημαντικά φθηνότερος από τον H410R, δεν είναι η μόνη σας επιλογή σε αυτόν τον προϋπολογισμό. Οι εταιρείες Arctic, Be Quiet, Thermaltake και Zalman προσφέρουν ψύκτες που είναι συγκρίσιμοι ή και φθηνότεροι από τον ανεμιστήρα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από περίεργες μάρκες στο Amazon και σε άλλες τοποθεσίες drop shipping που μπορείτε να ελέγξετε για ακόμα καλύτερες προσφορές!

Δείτε επίσης: Amazon – Επιστροφή στο γραφείο: Οι υπάλληλοι δεν θέλουν να επιστρέψουν

Παρά την προφανή ευκολία, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός πάροχος. Η Amazon έχει ήδη διεισδύσει σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής μας- την χρειαζόμαστε πραγματικά και σε κάθε γωνιά της τεχνολογίας; Αν αποφασίσουν να καταλάβουν αυτόν τον χώρο με τίποτα περισσότερο από αναβαπτισμένα παλαιωμένα εξαρτήματα υλικού, τότε πώς θα επωφεληθεί κανείς από μια τόσο υπερκορεσμένη αγορά χαμηλού επιπέδου;

Πηγή: pcworld.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS