ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρα για το Bing AI chatbot!

Microsoft: Μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρα για το Bing AI chatbot!

Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα ένα χαρακτηριστικό στο Bing chatbot της, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τον χαρακτήρα του! Επιλέγοντας μία από τις τρεις επιλογές – Creative, Balanced ή Precise – οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις απαντήσεις του chatbot στις προτιμήσεις τους.

Η Microsoft τήρησε τη διαβεβαίωσή της ότι θα σας δώσει μεγαλύτερη εξουσία στην προσωπικότητα της τεχνητής νοημοσύνης του Bing. Ο επικεφαλής των Web services Mikhail Parakhin αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα νέο toggle switch που κάνει αλλαγές στις απαντήσεις του chatbot. Η επιλογή Creative επιτρέπει “ευφάνταστες και δημιουργικές” απαντήσεις, ενώ η Precise δίνει έμφαση στις συνοπτικές αλλά σχετικές απαντήσεις. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία Balanced, προσαρμοσμένη στην επίτευξη ισορροπίας μεταξύ των δύο.

Microsoft: Μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρα για το Bing AI chatbot!
Microsoft: Μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρα για το Bing AI chatbot!

Δείτε επίσης: Snapchat: Κυκλοφορεί AI chatbot με τη τεχνολογία του ChatGPT!

Η Microsoft επέλεξε να θέσει το Bing chatbot σε Balanced λειτουργία από προεπιλογή ως μέτρο επίτευξης ισορροπίας μεταξύ ακρίβειας και δημιουργικότητας. Αυτές οι νέες λειτουργίες είναι ήδη διαθέσιμες για όλους τους χρήστες του Bing AI, με σχεδόν το 90% να τις βλέπει προς το παρόν.

Αφού οι χρήστες παρατήρησαν την περίεργη συμπεριφορά της τεχνητής νοημοσύνης του Bing κατά τη διάρκεια εκτεταμένων συνομιλιών, η Microsoft περιόρισε το Bing chatbot για να μειώσει αυτές τις αντιδράσεις. Αν και αυτός ο περιορισμός αντιμετωπίστηκε αρνητικά από ορισμένους από τους οπαδούς του bot που βίωσαν απογοήτευση όταν δεν απαντούσε σε ορισμένες ερωτήσεις, η Microsoft έχει χαλαρώσει αυτούς τους περιορισμούς από τότε. Στην πραγματικότητα, μόλις πρόσφατα ενημέρωσε την τεχνητή νοημοσύνη έτσι ώστε να μειωθούν σημαντικά οι τυχόν αναπάντητες ερωτήσεις. Το αποτέλεσμα; Ένας συνομιλητής που μπορεί να μην σας εκπλήσσει με παράξενες απαντήσεις, αλλά σίγουρα θα ικανοποιεί την περιέργειά σας πιο συχνά!

Microsoft: Μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρα για το Bing AI chatbot!
Microsoft: Μπορείτε να διαλέξετε χαρακτήρα για το Bing AI chatbot!

Δείτε επίσης: Bing AI: Μπορώ «να σκεφτώ και να νιώσω πράγματα»

Η Microsoft έχει κάνει ακόμα πιο προσιτή την τεχνητή νοημοσύνη Bing, εισάγοντας το toggle switch, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο μέσω των εφαρμογών για κινητά και της γραμμής εργασιών των Windows 11. Αυτή η μεγαλύτερη ευελιξία διευκολύνει τους καθημερινούς χρήστες να επωφεληθούν από αυτή την τεχνολογία σε διάφορες καταστάσεις με αυξημένο επίπεδο ασφάλειας. Πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες δοκιμάζουν επί του παρόντος τη νέα προεπισκόπηση του Bing σε 169 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, έχουν ανοίξει αυτή την προεπισκόπηση σε κινητές συσκευές και την έχουν προσθέσει ως ενσωματωμένο μέρος των συνομιλιών Skype.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS