ΑρχικήinetAmazon: Διαθέσιμα εκατοντάδες βιβλία που έχουν γραφτεί μέσω ChatGPT

Amazon: Διαθέσιμα εκατοντάδες βιβλία που έχουν γραφτεί μέσω ChatGPT

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Amazon έχει γεμίσει με εκατοντάδες βιβλία που δημιουργήθηκαν από το ChatGPT, καθώς οι άνθρωποι αγωνίζονται να επωφεληθούν από το περιεχόμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Amazon βιβλία

Το ChatGPT είναι ένα πρωτότυπο chatbot τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε διάλογο, το οποίο μπορεί να κατανοεί τη φυσική ανθρώπινη γλώσσα και να παράγει λεπτομερές γραπτό κείμενο που μοιάζει με κείμενο γραμμένο από άνθρωπο.

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη της οικογένειας GPT – ή Generative Pre-Trained Transformer – της κατηγορίας AI παραγωγής κειμένων. Με αυτό το νέο AI, μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικά κείμενα πιο γρήγορα από ποτέ!

Δείτε επίσης: Amazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό

Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, ο γίγαντας ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν γεμάτος με σχεδόν 300 βιβλία που είχαν δημιουργηθεί ή συνδημιουργηθεί από το δημοφιλές λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI. Υπάρχουν βιβλία επιστημονικές φαντασίας, οδηγοί αυτοβοήθειας και πολλά άλλα!

Μερικοί από τους τίτλους των βιβλίων είναι: “[Είναι] Το ChatGPT εξυπνότερο από τους ανθρώπους;“, “Κερδίστε περισσότερα χρήματα με το ChatGPT” κλπ.

Συνδυάζοντας το ChatGPT με άλλο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, ορισμένοι άνθρωποι κατάφεραν να δημιουργήσουν και όμορφα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία χρησιμοποιώντας μικρά κομμάτια κειμένου. Όλα αυτά χάρη στη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης!

Για παράδειγμα, ο Brett Schickler, ένας πωλητής στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, έμαθε για το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και σκέφτηκε να γράψει ένα βιβλίο.

Δείτε επίσης: 5 εναλλακτικές λύσεις για το ChatGPT

Χρησιμοποιώντας το ChatGPT, ο Schickler δημιούργησε ένα εικονογραφημένο παιδικό ηλεκτρονικό βιβλίο 30 σελίδων μέσα σε λίγες ώρες, προσφέροντας το προς πώληση τον Ιανουάριο, μέσω του self-publishing unit της Amazon.

Λόγω της φύσης του ChatGPT και της αδυναμίας πολλών συγγραφέων να αποκαλύψουν ότι το έχουν χρησιμοποιήσει, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ηλεκτρονικών βιβλίων που έχουν γραφτεί με το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης.

Η εισαγωγή αυτού του λογισμικού προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στον κλάδο της τεχνολογίας, ωθώντας τόσο την Alphabet όσο και τη Microsoft να εισαγάγουν εσπευσμένα νέες λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη στη Google και στο Bing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την αυθεντικότητα των αποτελεσμάτων, επειδή το ChatGPT μαθαίνει πώς να γράφει σαρώνοντας εκατομμύρια σελίδες υπάρχοντων κειμένων. Ένα πείραμα από το CNet οδήγησε σε πολλαπλές διορθώσεις και λογοκλοπή, κι έτσι ο ιστότοπος ειδήσεων τεχνολογίας αποφάσισε να αναστείλει τη χρήση του.

ChatGPT βιβλία

Τώρα, το ChatGPT φαίνεται πως είναι έτοιμο να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία βιβλίων, επιτρέποντας σε επίδοξους συγγραφείς και ειδικούς αυτοβοήθειας να δημιουργούν γρήγορα ηλεκτρονικά βιβλία και να τα διανέμουν χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Kindle Direct Publishing της Amazon.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Πώς το χρησιμοποιούν 10 διαφορετικές βιομηχανίες;

Στο YouTube, το TikTok και το Reddit έχουν εμφανιστεί εκατοντάδες tutorials που δείχνουν πώς μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα βιβλίο σε λίγες μόνο ώρες. Τα θέματα περιλαμβάνουν οδηγίες για το πώς μπορεί να γίνει κάποιος πλούσιος γρήγορα, συμβουλές δίαιτας, software coding tips και συνταγές.

Αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει πραγματικά να ανησυχούμε, αυτά τα βιβλία θα πλημμυρίσουν την αγορά και πολλοί συγγραφείς θα μείνουν χωρίς δουλειά“, δήλωσε η Mary Rasenberger, εκτελεστική διευθύντρια της ομάδας συγγραφέων Authors Guild.

Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια από τους συγγραφείς και τις πλατφόρμες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αυτών των βιβλίων, διαφορετικά θα καταλήξετε με πολλά βιβλία χαμηλής ποιότητας“, είπε.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν η Amazon σκοπεύει να αλλάξει ή να επανεξετάσει τις πολιτικές της στο κατάστημα Kindle σχετικά με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης (ChatGPT κ.ά.) από τους συγγραφείς.

Όλα τα βιβλία στο κατάστημα πρέπει να συμμορφώνονται με τα content guidelines, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και όλους τους άλλους ισχύοντες νόμους“, δήλωσε εκπρόσωπος της Amazon.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS