ΑρχικήReviewsNothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Η Nothing, το πνευματικό παιδί του συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei, παρουσίασε ένα νέο σετ ασύρματων ακουστικών, τα Nothing Ear (2). Τα ακουστικά Nothing Ear (2) αξίας 149 δολαρίων είναι αξιοσημείωτα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά- με τον κομψό σχεδιασμό τους, το εύρος των χαρακτηριστικών τους και την οικονομική τους τιμή υπόσχονται να αποτελέσουν μια δελεαστική επιλογή σε σύγκριση με τα AirPods, τα Galaxy Buds ή τα Sony LinkBuds S. Αλλά προσφέρουν αυτά τα ακουστικά αρκετά ώστε να αξίζει να τα αγοράσετε;

Εξάλλου, προέρχονται από μια εταιρεία που δεν είναι γνωστή σε πολλούς. Η εταιρεία έκανε τη μεγάλη εισαγωγή της το 2021, όταν κυκλοφόρησε το Nothing Ear (1) και τώρα, χάρη στην αξιοθαύμαστη απόδοση του Ear (stick) του περασμένου έτους, έχει κερδίσει κάποια προσοχή εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της εστίασής της στη δημιουργία ενός ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των πελατών και της ίδιας.

Παρ’ όλα αυτά, το Ear (2) είναι ακόμα σχετικά νέο στην αγορά και το τηλέφωνο Nothing δεν κυκλοφορεί ακόμα στην Αμερική. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι που ζουν στη Βόρεια Αμερική δεν έχουν ακούσει τίποτα σχετικό με αυτή τη μάρκα.

Με αυτά τα ακουστικά, έχετε κάτι περισσότερο από έναν κομψό σχεδιασμό- προσφέρουν επίσης μια εξαιρετική και διαρκή εμπειρία. Συν τοις άλλοις, ο μόνος περιορισμός στη χρήση τους είναι το πόσο καιρό μπορούν να διαρκέσουν με μια πλήρη φόρτιση – οπότε γιατί να μην τα αγοράσετε

Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!
Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Διαφανής σχεδιασμός

Η Nothing έχει δημιουργήσει ένα αξιοσημείωτο σχέδιο με το Ear (2) που είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Αυτά τα ακουστικά έχουν δημιουργηθεί κυρίως από διαφανές πλαστικό, δίνοντάς τους μια προηγμένη και κομψή εμφάνιση που δεν μοιάζει με κανένα άλλο προϊόν στην αγορά. Παρά την ομοιότητά τους με τον προκάτοχό τους, το Ear (1), αυτή η έκδοση εξακολουθεί να σας παρέχει υψηλής ποιότητας κατασκευή που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να ξεχωρίζετε από οποιονδήποτε άλλον χρησιμοποιεί απομιμήσεις AirPod ή μικροσκοπικά ακουστικά με κουκκίδες!

Η θήκη για τα ακουστικά είναι σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη των Ear (1), με τη διαφορά ότι διαθέτει μια πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές πλαστική επίστρωση. H Nothing ισχυρίζεται ότι αυτό θα το κάνει να διαρκεί περισσότερο από πριν.

Άνετα ακουστικά με εύκολα στην εκμάθηση χειριστήρια

Ας πούμε απλώς ότι τα ακουστικά Ear (2) έχουν εκπληκτική ομοιότητα με τα AirPods, και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι αρνητικό.

Τα ακουστικά της Nothing είναι ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και χρηστικότητας- παρέχουν ασφαλή εφαρμογή χωρίς να προκαλούν δυσφορία μετά από πολύωρες συνεδρίες ακρόασης. Επιπλέον, με τη βαθμολογία IP54 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για τον ιδρώτα!

Με την εφαρμογή Nothing X companion app, τίποτα δεν έχει κάνει την εύρεση του σωστού μεγέθους των ακουστικών. Μια μοναδική λειτουργία δοκιμής προσαρμογής αυτιού σας βοηθά να επαληθεύσετε ότι τα ακουστικά σας έχουν δημιουργήσει μια σφραγίδα για μέγιστη ακύρωση θορύβου και απόδοση ποιότητας ήχου. Και, αν σας προτείνει την αλλαγή ενός μεγαλύτερου ή μικρότερου ζευγαριού – κανένα πρόβλημα! Θα λάβετε μια σειρά από πρόσθετα ακουστικά αυτιών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει καλύτερα.

Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!
Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Όπως και τα AirPods, τα στελέχη του Ear (2) προσφέρουν έναν εύκολο έλεγχο με τσίμπημα για την αναπαραγωγή πολυμέσων. Ένα απλό τσίμπημα θα αναπαράγει και θα διακόψει τη μουσική σας, ένα διπλό τσίμπημα θα παραλείψει το κομμάτι ή θα απορρίψει τις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ τριπλό τσίμπημα θα μεταπηδήσει πίσω σε προηγούμενες μελωδίες – επιπλέον, το τσίμπημα και το κράτημα θα ενεργοποιήσει την ακύρωση θορύβου. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτές τις χειρονομίες όπως επιθυμείτε, καθώς δεν ενεργοποιούνται σχεδόν καθόλου λανθασμένες κινήσεις!

Εξαιρετική ποιότητα ήχου με πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης

Η ποιότητα του ήχου οποιουδήποτε ζευγαριού ακουστικών είναι απολύτως απαραίτητη, ειδικά όταν προέρχεται από μια εταιρεία που δεν είναι τόσο γνωστή όσο οι ανταγωνιστές της.

Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα ήχου αυτών των ακουστικών είναι εξαιρετική και μπορεί να ανταγωνιστεί αυτή των AirPods Pro (2ης γενιάς), Galaxy Buds 2 Pro ή Sony LinkBuds S. Οι οδηγοί των 11,6 χιλιοστών είναι ανακατασκευασμένοι με τη χρήση ενός σχεδιασμού δύο θαλάμων, ο οποίος ενισχύει τους πιο ήπιους ήχους, ενώ επιτρέπει στους πιο δυνατούς τόνους να είναι πιο ευδιάκριτοι.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ήρθαν νέα αξεσουάρ κάμερας!

Αν θέλετε να φτάσετε τη μουσική σας εμπειρία στο επόμενο επίπεδο, το Nothing σας έχει καλύψει με τη νέα λειτουργία Personalized Sound. Για να διαμορφώσει ένα προφίλ ήχου ειδικά για τα αυτιά σας, θα πραγματοποιήσει μια εκτεταμένη δοκιμή που παίζει διαφορετικά ηχητικά σήματα πάνω σε λευκό θόρυβο. Μπορεί να εντοπίσει ποιες συχνότητες και ποιες εντάσεις είναι περισσότερο ανιχνεύσιμες από το αυτί σας – και στη συνέχεια να τις προσαρμόσει ή να τις απενεργοποιήσει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας!

Αν η λειτουργία προσαρμοσμένου ήχου δεν είναι αυτό που ψάχνετε, μην ανησυχείτε – έχουμε κι άλλα! Οι πρόσθετες ρυθμίσεις EQ στη συνοδευτική εφαρμογή μπορούν να σας βοηθήσουν να τελειοποιήσετε τον ήχο σας.

Εξοπλισμένα με υποστήριξη του κωδικοποιητή LHDC 5.0, αυτά τα ακουστικά μπορούν να σας προσφέρουν εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης – εφόσον το τηλέφωνό σας είναι συμβατό. Μέχρι στιγμής, υποστηρίζονται μόνο ορισμένα τηλέφωνα Oppo, Huawei, Honor και Xiaomi καθώς και το Nothing Phone (1).

Η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι καλή

Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Η ενεργή ακύρωση θορύβου του Ear (2) είναι εξαιρετική. Παρόλο που δεν θα ισχυριζόμουν ότι ξεπερνά οποιοδήποτε ζευγάρι ακουστικών που έχω δοκιμάσει, η ηχομόνωση που παρέχει αυτό το μοντέλο παρέχει σίγουρα αρκετή προστασία από θορύβους και ενοχλήσεις στο παρασκήνιο.

Επιπλέον, το Nothing’s Ear (2) εισάγει το Personalized ANC, παρόμοιo με την λειτουργία Personalized Sound. Αυτό εκτελεί ένα τεστ με ηχητικά σήματα που διαθέτουν διάφορες συχνότητες που μετρούν πόσο μπορούν τα μικρόφωνα στα ακουστικά να εμποδίσουν τον θόρυβο να εισέλθει στα αυτιά σας.

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Adaptive Mode for the Ear (2), δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τα επίπεδα θορύβου του περιβάλλοντός σας. Θα αλλάζει αυτόματα το επίπεδο ακύρωσης θορύβου ανάλογα με τις ανάγκες, ώστε να εξαλείφει τις ριπές και να παρέχει αδιάλειπτη εμπειρία ακρόασης – μια λειτουργία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν πρόκειται για μετριασμό του ανέμου.

Εξαιρετική συνοδευτική εφαρμογή

Η συνοδευτική εφαρμογή Nothing X για Android και iOS είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Όλα τα επώνυμα κουμπιά και οι επιλογές είναι τοποθετημένα με τρόπο που δεν θα σας κατακλύσει ποτέ με ακαταστασία, ενώ ο σχεδιασμός παραμένει γρήγορος και ανταποκρίνεται – κάτι που δυστυχώς λείπει από πολλά ασύρματα ακουστικά. Είναι ξεκάθαρο γιατί το Nothing τα κατάφερε όταν δημιούργησε αυτή τη διαισθητική τεχνολογία!

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ απογοητευτική

Παρά τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά τους, τα ακουστικά Nothing Ear (2) δυστυχώς δεν μπορούν να κρατήσουν τη φόρτιση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Με το ANC απενεργοποιημένο, τα ακουστικά μπορούν να διαρκέσουν έως και 6,3 ώρες – μια αναβάθμιση από τον προκάτοχό τους που διαρκούσε μόνο έξι ώρες. Ωστόσο, όταν ενεργοποιείτε το ANC, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται σημαντικά σε τέσσερις ώρες! Αυτό είναι θλιβερό σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές, όπως τα AirPods Pro (2ης γενιάς) της Apple με διάρκεια ζωής μόλις έξι ωρών στο ANC και τα Galaxy Buds 2 Pro της Samsung που διαθέτουν αντοχή πέντε ωρών ενώ χρησιμοποιούν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Συν τοις άλλοις, τα Pixel Buds Pro της Google ξεπερνούν επτά ολόκληρες ώρες ακόμη και ενώ χρησιμοποιούν λειτουργίες ενεργής ακύρωσης θορύβου!

Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!
Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Η θήκη φόρτισης μπορεί να σας προσφέρει συνολικά 36 ώρες ηχητικής εμπειρίας, ενώ η λειτουργία ANC παραμένει απενεργοποιημένη. Ενώ η λειτουργία ANC είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν έως και 25-26 ώρες – γεγονός που ευθυγραμμίζεται με άλλα δημοφιλή ακουστικά αυτής της κατηγορίας- ωστόσο, όταν βγαίνει από τη θήκη της, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται σημαντικά.

Εκπληκτικά, μπορείτε να έχετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους με το Ear (2), καθώς προσφέρει ασύρματη φόρτιση και γρήγορο ρυθμό φόρτισης. Με μόλις δέκα λεπτά συνδεδεμένα σε μια πηγή ρεύματος, θα αποκτήσετε οκτώ ώρες ακρόασης!

Δεν υπάρχει υποστήριξη χωρικού ήχου

Τελευταία, το spatial audio έχει γίνει η πιο καυτή νέα τεχνολογία στα ακουστικά. Προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου 360 μοιρών όταν συνδέεται με συμβατές πηγές ήχου. Από τα AirPods της Apple και τα Pixel Buds Pro της Google μέχρι τα premium ακουστικά WF-1000XM4 της Sony, πολλές συσκευές έχουν ενσωματώσει αυτό το ισχυρό χαρακτηριστικό στα σχέδιά τους.

Δυστυχώς, το Nothing Ear (2) δεν διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό. Για να μειώσουν την τιμή έπρεπε να το αφήσουν έξω. Αν και ο χωρικός ήχος δεν είναι ακόμα τόσο δημοφιλής, είναι κρίμα για όσους βασίζονται σε αυτόν καθημερινά.

Η λειτουργία Transparency θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Όταν πιέζετε και κρατάτε πατημένο το στέλεχος οποιουδήποτε ακουστικού, θα ακουστεί μια ιδιότυπη εκπνοή αναπνοής για να σας ενημερώσει ότι η λειτουργία transparency έχει ενεργοποιηθεί. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στα μικρόφωνα να καταγράφουν τους ήχους του περιβάλλοντός σας, έτσι ώστε για να συζητάτε με άλλους ανθρώπους να μην χρειάζεται πλέον να βγάζετε τα ακουστικά σας!

Μετά από σύγκριση της λειτουργίας transparency του Ear (2)s με άλλα ακουστικά, όπως τα AirPods Pro, Galaxy Buds 2 Pro και LinkBuds S, δυστυχώς υστερεί σε σχέση με όλα αυτά. Παρόλο που δεν πρόκειται για κακή υλοποίηση αυτή καθαυτή, οι φωνές είναι συνήθως πολύ χαμηλής έντασης για εύκολη ακρόαση- επιπλέον, οι υψηλότερες συχνότητες ακούγονται υπόκωφα αντί για ευκρινείς σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Nothing Ear (2): Τα νέα ακουστικά του Carl Pei!

Δείτε επίσης: Έρχονται τα καινοτόμα Nothing ηχεία του Carl Pei!

Αυτή η λειτουργία είναι σίγουρα χρήσιμη, ειδικά αν θέλετε να παραγγείλετε γρήγορα ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε τα ακουστικά σας. Ωστόσο, η ποιότητά του δεν συγκρίνεται ευνοϊκά με τις προσφορές του ανταγωνισμού.

Δεν είναι ιδανικά για χρήστες iPhone

Η εφαρμογή Nothing X είναι εντυπωσιακά συνεπής σε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα, με εξαίρεση τα iPhones. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες που υποστηρίζονται από τα Ear (2)s αν είναι συνδεδεμένα με μια συσκευή της Apple.

Δυστυχώς, οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ήχο high-resolution – για όσους έχουν iPhone, η Apple παρέχει έναν ιδιόκτητο κωδικοποιητή που λειτουργεί μόνο με τα ακουστικά της και επιτρέπει τη ροή ήχου χωρίς απώλειες. Αν σκοπεύετε να ακούσετε μουσική σε υψηλότερη ευκρίνεια με το Ear (2), δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτή την απίστευτη λειτουργία, καθώς είναι αποκλειστικότητα των προϊόντων της Apple.

Δυστυχώς, οι χρήστες iOS δεν μπορούν να επωφεληθούν από τη βολική αναδυόμενη λειτουργία Quick Pairing, στην οποία οι χρήστες Android μπορούν να έχουν πρόσβαση κατά την αρχική ρύθμιση. Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος να συγχρονίσετε τα Ear (2)s με το Apple ID σας και να τα συνδέσετε με όλες τις συσκευές σας – μια δυνατότητα που είναι εύκολα διαθέσιμη στους λογαριασμούς Google.

Τα ακουστικά Nothing Ear 2 μας υπενθυμίζουν ότι οι τεχνικές προδιαγραφές δεν είναι τόσο σημαντικές. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια μικρή αναβάθμιση του προκατόχου του – των ακουστικών Ear 1 – με πανομοιότυπο σχεδιασμό και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και πρόσθετα στοιχεία λογισμικού.

Αν ψάχνετε για ένα κομψό ζευγάρι ακουστικών μεσαίας εμβέλειας, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για κάτι σαν τις προσφορές της Sony, της Apple και της Samsung – μην κοιτάξετε παραπέρα από τα Nothing Ear 2s! Στα 149 δολάρια εξακολουθούν να είναι σχετικά προσιτά, ενώ προσφέρουν όλα όσα έχει ο προκάτοχός τους χωρίς μειονεκτήματα. Αν και θα ήταν ακόμα καλύτερη ευκαιρία αν διατίθεντο κάτω από 100 δολάρια, ο σχεδιασμός αυτών των ακουστικών αξίζει κάθε δεκάρα σε αυτό το εύρος τιμών!

Πηγή: edition.cnn.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS