ΑρχικήinetTikTok: Δοκιμάζει γεννήτρια AI τύπου Lensa για avatars

TikTok: Δοκιμάζει γεννήτρια AI τύπου Lensa για avatars

tiktok AI

Το TikTok εκμεταλλεύεται το trend επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη (AI), η οποία έγινε δημοφιλής από τη Lensa πέρυσι, και εργάζεται πάνω στη δική του νέα γεννήτρια avatar AI. Την Τετάρτη, το TikTok επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο εντός της εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν καθημερινά avatars που παράγονται από AI.

Δείτε επίσης: Τι να αποφεύγετε για να μην “φάτε” ban από το TikTok;

Ο σύμβουλος κοινωνικής δικτύωσης Matt Navarra εντόπισε για πρώτη φορά την Τρίτη τον δημιουργό avatar με AI που παράγει το TikTok.

Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης που δημοσίευσε o Navarra, το AI εργαλείο για avatar επιτρέπει στους χρήστες του TikTok να ανεβάζουν από τρεις έως δέκα φωτογραφίες τους και αυτό θα δημιουργήσει έως και 30 avatars σε πέντε διαφορετικά στυλ.

Οι χρήστες του TikTok μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο μόνο μία φορά την ημέρα και στη συνέχεια χρειάζονται λίγα λεπτά για να δημιουργήσουν τα avatar τους. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν όσα από τα avatars που δημιουργεί το AI, επιθυμούν.

Πρόταση: Snapchat: Το νέο της AI προκαλεί ήδη ανησυχίες

Τα avatars μπορούν να ανέβουν ως φωτογραφία προφίλ ή να μοιραστούν στο story του χρήστη στο TikTok. Σύμφωνα με τα screenshots του Navarra, θα υπάρχουν δύο επίπεδα για τη λειτουργία, που θα ονομάζονται “Lite” ή “Plus”. Αλλά δεν είναι σαφές τι συνεπάγονται αυτές οι διαφορετικές βαθμίδες.

Οι εικόνες του Navarra αποκαλύπτουν ότι το TikTok θα διαγράφει όλες τις εικόνες που έχουν ανεβεί, καθώς και τα avatars που δημιουργούνται από το AI, από τους servers του μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Οποιεσδήποτε εικόνες ανεβαίνουν ή δημιουργούνται, θα υπόκεινται στη διαχείριση του περιεχομένου του TikTok και θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της κοινότητάς του.

Το CNN αναφέρει ότι η λειτουργία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο δοκιμών και δεν είναι ευρέως διαθέσιμη στους χρήστες του TikTok και σύμφωνα με την εταιρεία, δεν υπάρχει προς το παρόν χρονοδιάγραμμα για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει η λειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Το TikTok προσθέτει νέες πολιτικές για την τεχνητή νοημοσύνη

πηγή πληροφοριών:petapixel.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS