ΑρχικήinetΈρευνα: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή iPhone στις ΗΠΑ για το πρώτο...

Έρευνα: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή iPhone στις ΗΠΑ για το πρώτο τρίμηνο του 2023;

Μετά από μερικές πρόσφατες έρευνες που εξέταζαν πόσο σημαντικά είναι τα iPhones για τους χρήστες ανά ηλικία, η CIRP κυκλοφόρησε μια νέα μελέτη που δείχνει ποια μοντέλα iPhone είναι τα πιο δημοφιλή στις ΗΠΑ για το Q1 του 2023. Επίσης, τα αποτελέσματα δείχνουν πόσο καλά πηγαίνει η νέα σειρά της Apple, iPhone 14.

δημοφιλή iPhone 14 ΗΠΑ

Η CIRP δημοσίευσε την έρευνά της για το πρώτο τρίμηνο, ρωτώντας τους καταναλωτές στις ΗΠΑ σχετικά με το μοντέλο που επέλεξαν να αγοράσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος από Ιανουάριο έως Μάρτιο είναι το δεύτερο πλήρες τρίμηνο που περιλαμβάνει τη διαθεσιμότητα της σειράς iPhone 14 της Apple. Όπως υπογραμμίζει η CIRP, “Αυτοί οι αριθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την κατανόηση της απόδοσης της Apple, γιαυτό τους επανεξετάζουμε κάθε τρίμηνο“.

Δείτε επίσης: Πολλοί χρήστες παγκοσμίως προτιμούν να αγοράζουν μεταχειρισμένα iPhοne

Αποτελέσματα έρευνας για τα πιο δημοφιλή iPhone για το 1ο τρίμηνο του 2023

  • Τα iPhone 14 Pro και Pro Max ήταν τα μοντέλα που αγοράστηκαν περισσότερο, με μερίδιο 22 και 24%, αντίστοιχα. Το iPhone 14 ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές με ποσοστό αγορών 19%.
  • Το μερίδιο για το iPhοne 14 Pro εκτινάχθηκε από 15% το 4ο τρίμηνο του 2022 σε 22% το 1ο τρίμηνο, και έγινε πιο δημοφιλές από το απλό iPhοne 14, παρόλο που είναι πιο ακριβό.
  • Το iPhοne 14 Pro Max εξακολούθησε να έχει τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά το μερίδιό του μειώθηκε κατά 4% σε σχέση με το 4ο τρίμηνο του 2022 (από από 28% σε 24%).
  • Τα iPhone 14 Pro και Pro Max αποτελούσαν το 46% των συνολικών αγορών iPhone στις ΗΠΑ. Αν λάβουμε υπόψη και τα iPhone 14 και 14 Plus, η νέα σειρά iPhone της Apple, συγκέντρωσε το εντυπωσιακό 75% του συνόλου.

Δείτε επίσης: Το Emergency SOS μέσω δορυφόρου του iPhοne 14 έσωσε φοιτητές που παγιδεύτηκαν σε φαράγγι

Η CIRP υπογραμμίζει ότι οι πωλήσεις για τη σειρά iPhone 14 ήταν υψηλότερες σε σχέση με τις πωλήσεις της σειράς iPhone 13 τον περασμένο χρόνο Αυτό σημαίνει ότι τα πιο ακριβά μοντέλα της Apple κερδίζουν περισσότερο μερίδιο πωλήσεων από πριν.

Η CIRP σημειώνει ότι τα μοντέλα premium της Apple με τις σημαντικές πωλήσεις μεταφράζονται σε υψηλότερα περιθώρια κέρδους της Apple. Και φαίνεται να υπάρχει μια τάση κατά την οποία οι περισσότεροι πελάτες αναβαθμίζουν σε μοντέλα premium.

Δείτε επίσης: Το iPhοne 15 Pro Max θα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα κύριας κάμερας

Τα iPhone έχουν αλλάξει τον κόσμο των smartphone και έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Αυτές οι συσκευές είναι κομψές, ισχυρές και διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του iPhone με μοναδικές δυνατότητες που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών. Γι’ αυτό το λόγο, είναι τόσο δημοφιλή στην αμερικανική αγορά και ένας μεγάλος αριθμός χρηστών επιλέγει τα πιο πρόσφατα μοντέλα, δείχνοντας πόσο “πιστοί” είναι στην Apple.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS