ΑρχικήinetReddit down: Δε φορτώνει περιεχόμενο στην εφαρμογή για κινητά

Reddit down: Δε φορτώνει περιεχόμενο στην εφαρμογή για κινητά

Το Reddit αξιολογεί επί του παρόντος μια παγκόσμια διακοπή λειτουργίας, που εμποδίζει την πρόσβαση των χρηστών στον ιστότοπο και τις εφαρμογές για κινητά.

Δείτε επίσης: Το Reddit τερματίζει το Reddit Talk (κλώνο του Clubhouse)

Reddit

Οι χρήστες αναφέρουν ότι αποσυνδέονται αυτόματα όταν ανοίγουν την εφαρμογή για κινητά και βλέπουν διάφορους τύπους σφαλμάτων φόρτωσης περιεχομένου, όπως “Δεν υπάρχει Internet“, “Λυπούμαστε, δοκιμάστε ξανά αργότερα” και “Ας το δοκιμάσουμε ξανά“.

Το Reddit διαβεβαίωσε τους χρήστες του ότι μόνο οι εγγενείς εφαρμογές για κινητά έχουν επηρεαστεί από μια πρόσφατη διακοπή λειτουργίας και διορθώνει ενεργά αυτό το πρόβλημα, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα κατάστασης.

Αυτήν τη στιγμή διερευνούμε ζητήματα φόρτωσης του Reddit που επηρεάζουν κυρίως συσκευές iOS“, δήλωσε η εταιρεία σε μια αναφορά περιστατικών που δημοσιεύθηκε πριν από 1 ώρα στις 10:51 PDT.

«Εντοπίσαμε το πρόβλημα και εργαζόμαστε για να το διορθώσουμε αυτήν τη στιγμή», πρόσθεσε το Reddit 20 λεπτά αργότερα.

Τις τελευταίες ώρες, δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Reddit ανέφεραν στην πλατφόρμα παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες με προβλήματα σύνδεσης τόσο με τον διακομιστή όσο και με την εφαρμογή.

Δείτε ακόμα: Το Reddit επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αναζητούν σχόλια σε αναρτήσεις

διακοπή λειτουργίας

Το DownDector παρέχει μια βολική πλατφόρμα για τους χρήστες δημοφιλών υπηρεσιών όπως το Twitter, το Instagram, το Facebook κ.α, για να αναφέρουν τις διακοπές λειτουργίας γρήγορα και απλά. Ο ιστότοπος καταγράφει ένα συμβάν μόνο εάν το επίπεδο των αναφορών προβλημάτων ξεπερνά το τυπικό.

Στις 14 Μαρτίου, το Reddit αντιμετώπισε άλλη μια τεράστια διακοπή λειτουργίας παγκοσμίως, οδηγώντας σε πλήρη και απότομο αποκλεισμό τόσο της πρόσβασης στον ιστότοπο όσο και των εφαρμογών για κινητά.

Μόλις ένα μήνα πριν, το κοινωνικό δίκτυο υπέφερε από μια εκτεταμένη τετράωρη μερική διακοπή λειτουργίας που προκάλεσε στους χρήστες υπολογιστών μειωμένες δυνατότητες αναζήτησης και ξεπερασμένες τροφοδοσίες subreddit.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Reddit

Στις 15 Φεβρουαρίου, μόλις πέντε ημέρες μετά την έναρξη λειτουργίας του, σημειώθηκε μια καταστροφική διακοπή που μπλόκαρε την πρόσβαση στην αρχική τροφοδοσία και κατέστησε τα σχόλια, τα βραβεία και το κάρμα μη ανταποκρίσιμα για περίπου τριάντα λεπτά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS