ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Reddit

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Reddit

Θέλετε να αφαιρέσετε τα ίχνη όσων αναζητήσατε και προβάλατε στο Reddit; Αν ναι, είναι εύκολο να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης, ανάγνωσης και περιήγησης σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα σας πούμε τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διαγραφή του ιστορικού σας στο Reddit και πώς να το κάνετε σε οποιαδήποτε συσκευή.

Εκκαθαρίστε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit

Για να διαγράψετε τα ερωτήματά σας που αναζητήσατε στο Reddit, μεταβείτε στο πλαίσιο αναζήτησης του ιστότοπου και αφαιρέστε τις μεμονωμένες εγγραφές. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Στο desktop
Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε, ξεκινήστε το Reddit και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Στο επάνω μέρος του ιστότοπου, κάντε κλικ στο πλαίσιο “Search Reddit”. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτα στο πλαίσιο.

Το πλαίσιο θα εμφανίσει όλα τα ερωτήματα που αναζητήσατε. Εδώ, δίπλα στην καταχώριση που θέλετε να διαγράψετε από το ιστορικό σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο “X”. Επαναλάβετε αυτό για όλα τα ερωτήματα που θέλετε να καταργήσετε.

Στο κινητό

Εάν χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο, εκκινήστε την εφαρμογή Reddit και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής, πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού.

Θα δείτε τις πρόσφατες αναζητήσεις σας. Εδώ, δίπλα στο ερώτημα αναζήτησης που θέλετε να διαγράψετε, πατήστε το εικονίδιο “X”. Επαναλάβετε αυτό για όλα τα ερωτήματα που θέλετε να καταργήσετε.

Reddit

Διαγράψτε το ιστορικό προβολής σας στο Reddit

Για να καταργήσετε το ιστορικό που διατηρεί μια λίστα με τις αναρτήσεις που προβάλατε, ακολουθήστε τα βήματα στην ενότητα για την κινητή συσκευή σας παρακάτω.

Σε Android

Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Στο ανοιχτό μενού, επιλέξτε “History.”

Στη σελίδα “History”, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε τις τρεις τελείες.

Επιλέξτε “Clear History.”

Και αυτό είναι όλο. Το ιστορικό προβολής σας έχει πλέον διαγραφεί.

Σε iPhone και iPad

Εκκινήστε την εφαρμογή Reddit στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε Settings > Clear Local History.

Στην ανοιχτή γραμμή εντολών, επιλέξτε “Clear Local History.”

Reddit

Το ιστορικό προβολής σας για το Reddit έχει πλέον διαγραφεί.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS