ΑρχικήinetΤο Gran Turismo 7 ήταν εκτός λειτουργίας για ώρες λόγω συντήρησης διακομιστή

Το Gran Turismo 7 ήταν εκτός λειτουργίας για ώρες λόγω συντήρησης διακομιστή

Το Gran Turismo 7, ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους του PlayStation της χρονιάς μέχρι στιγμής, υποβάλλεται σε συντήρηση διακομιστή για ώρες λόγω ενός προβλήματος που εντοπίστηκε με την τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Το PlayStation αναστέλλει όλες τις αποστολές υλικού και λογισμικού στη Ρωσία

Gran Turismo 7

«Λόγω ενός προβλήματος που εντοπίστηκε με την Ενημέρωση 1.07, επεκτείνουμε την τρέχουσα περίοδο συντήρησης διακομιστή», αναφέρει μια ειδοποίηση στον ιστότοπο του Gran Turismo από χθες το πρωί. «Θα επιβεβαιώσουμε τον χρόνο ολοκλήρωσης το συντομότερο δυνατό».

Η συντήρηση σημαίνει ότι μεγάλο μέρος του Gran Turismo 7, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας καριέρας και του multiplayer, δεν παίζει και δεν είναι σαφές πότε μπορεί να τελειώσει η συντήρηση. Ο προγραμματιστής Polyphony Digital δεν έχει διευκρινίσει ποιο μπορεί να είναι το υποκείμενο ζήτημα.

Δείτε ακόμα: PlayStation history: Πώς φτάσαμε στο PlayStation 5;

εκτός λειτουργίας

Σύμφωνα με τις σημειώσεις κώδικα του Polyphony, το Update 1.07 προσθέτει μια σειρά από διορθώσεις και αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας λειτουργίας μετάδοσης που καταργεί όλα τα μουσικά κομμάτια με άδεια χρήσης. Ωστόσο, η Polyphony λέει ότι προσάρμοσε επίσης τις ανταμοιβές για ορισμένα γεγονότα και οι παίκτες φαίνεται να έχουν διαπιστώσει ότι για πολλούς αγώνες, οι παίκτες λαμβάνουν τώρα λιγότερες πιστώσεις, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την εξοικονόμηση νομίσματος εντός του παιχνιδιού για πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης: PS5: H Sony ανακοίνωσε την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας

Σύμφωνα με το subreddit του Gran Turismo, είναι σαφές ότι πολλοί θαυμαστές είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τις αλλαγές των πιστώσεων στο patch. Η Sony πουλάει πιστώσεις εντός παιχνιδιού για πραγματικά δολάρια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα αυτοκίνητα που θέλετε, αλλά αυτές οι μικροσυναλλαγές είναι πάνω από τα $60 ή $70 που ήδη πληρώνετε μόνο για να αγοράσετε το παιχνίδι, ανάλογα με το αν το αποκτήσετε για PS4 ή PS5. Δεν είναι σαφές εάν η Polyphony θα κάνει αλλαγές στις πληρωμές πίστωσης ως απάντηση στην κατακραυγή των θαυμαστών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS