ΑρχικήgamingΕνημέρωση 1.44 του Gran Turismo 7: Patch Notes

Ενημέρωση 1.44 του Gran Turismo 7: Patch Notes

Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44

Η PlayStation μόλις κυκλοφόρησε ενημέρωση 1.44 του Gran Turismo 7 φέρνει 3 νέα αυτοκίνητα, ένα επιπλέον μενού καφέ, 3 εκδηλώσεις Παγκοσμίων Πίστων και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Ενημέρωση Valorant 8.05: Patch Notes

Η ενημέρωση αυτού του μήνα περιλαμβάνει την επιστροφή του θρυλικού Toyota GT-One (TS020) ’99 στο Gran Turismo! Το νέο μενού GT Cafe, 3 νέες Παγκόσμιες Πίστες και ο περιορισμένου χρόνου GT Auto Livery Editor θα σας κρατήσουν σίγουρα απασχολημένους αυτό το μήνα.

Η ενημέρωση 1.44 για το Gran Turismo 7 είναι διαθέσιμη από σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 8:00 π.μ.

3 νέα αυτοκίνητα προστέθηκαν αυτόν το μήνα

Audi R8 Coupé V10 plus ’16

Η 2η γενιά του οδικού σπορ αυτοκινήτου της Audi που μοιράζεται το όνομα του νικητή του Le Mans R8.

Αρχικά ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου Le Mans Prototype, το όνομα και η τεχνολογία από το “R8” μεταφέρθηκαν για να δημιουργήσουν το οδικό αυτοκίνητο R8 που κάνει ντεμπούτο το 2006. Το αυτοκίνητο συναντήθηκε με παγκόσμια κριτική αποθέωση και μια δεύτερη γενιά μοντέλου εισήχθη το 2016. Ενώ αυτό το νέο μοντέλο διατηρεί τα βασικά συστατικά του οχήματος, χρησιμοποιεί νέες εκδόσεις του ελαφρού σκελετού Audi Space Frame κατασκευασμένου με ελαφριά υλικά, και το σύστημα τετρακίνησης “quattro” πλήρους χρόνου τους.

Ενώ αισθητικά είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του σε πολλά σημεία, σχεδόν όλες οι εξωτερικές λεπτομέρειές του είναι εντελώς διαφορετικές. Ακολουθώντας το προηγούμενο μοντέλο, ο κινητήρας είναι ένας ατμοσφαιρικός V10 5,2 λίτρων. Ωστόσο, ακόμη και το νέο βασικό μοντέλο R8 παράγει 532,5 ίππους ισχύος, που αποτελεί μια βελτίωση 14,8 ίππων έναντι του προκατόχου του. Η νέα γκάμα περιλαμβάνει επίσης το υψηλής απόδοσης μοντέλο “R8 V10 Plus” που ρυθμίζει τον ίδιο κινητήρα έως τους 601,6 ίππους και προσθέτει έναν σταθερό πίσω αεροτομή και μηχανικό LSD ως βασικό.

Δείτε ακόμα: Fallout 76: Νέα Achievements και Περιεχόμενο με την Σεζόν 16

Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44
Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44

Lamborghini Urus ’18

Η απάντηση της Lamborghini στο παγκόσμιο boom των SUV.

Παρουσιάστηκε το 2018 σε απάντηση στην παγκόσμια αύξηση των SUV, το Urus είναι ένα “Super SUV” από τον διάσημο κατασκευαστή υπερ-αυτοκινήτων Lamborghini. Με σχεδιασμό με γραμμές αιχμηρές και ένα σχεδιασμό που θυμίζει μοντέλα μεσαίου μηχανισμού από την ίδια γενιά των Lamborghinis, το αυτοκίνητο βασίζεται σε μια ειδικά ρυθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται σε άλλα πλήρους μεγέθους SUV από την Ομάδα Volkswagen. Τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος είναι ένας V8 4 λίτρων με δύο τουρμπίνες, ο πρώτος ποτέ υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας σε ένα Lamborghini, παράγοντας 641 ίππους και 86,68 kgfm ροπής. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι ένα πλήρους χρόνου 4WD με διανομή 40:60 μπροστά προς πίσω ως προεπιλογή, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί από 70:30 έως 13:87 ανάλογα με την κατάσταση.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, οπίσθιο σύστημα στρέψης τροχών και διανομή ροπής για να παρέχει τον τύπο χειρισμού και απόκριση σε στροφές που ταιριάζει σε ένα υπερ-αυτοκίνητο SUV. Διαθέτει επίσης προαιρετικούς λειτουργικούς τρόπους οδήγησης για εκτός δρόμου και οδήγηση στην έρημο. Η ικανότητά του να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα, από 0-200 χλμ/ώρα σε 12,8 δευτερόλεπτα και με μέγιστη ταχύτητα 305χλμ/ώρα το έκανε πραγματικά αξιόμαχο του τίτλου του γρηγορότερου SUV στον κόσμο κατά την εισαγωγή του.

Δείτε επίσης: Δωρεάν Demo για το Stellar Blade Αυτή την Παρασκευή

Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44
Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44

Toyota GT-One (TS020) ’99

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο αντοχής της Toyota που πέτυχε νίκη κατηγορίας στο Le Mans το 1999.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Toyota ξεκίνησε να κερδίσει τον 24ωρο αγώνα του Le Mans με το αγωνιστικό της TS010 τύπου Group C. Ακολούθησαν αρκετά ανεπιτυχή έτη, αλλά η εταιρεία θα επέστρεφε για την σεζόν του 1998 με το Toyota GT-One (TS020). Κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών ημερών του Group C, η Toyota ανέπτυξε τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα σχεδόν αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Ωστόσο, θα αναθεωρούσαν τα σχέδιά τους και θα εμπιστεύονταν αυτό το έργο στην ομάδα που είχε την ευθύνη για τις δραστηριότητες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, τη γερμανική ομάδα TTE (Toyota Team Europe), για να κερδίσουν και πάλι την συνολική νίκη στον 24ωρο αγώνα του Le Mans.

Το νέο αυτοκίνητο Le Mans, το GT-One, σχεδιάστηκε από τον Andre De Cortanze, έναν ιδιοφυή σχεδιαστή αγωνιστικών αυτοκινήτων με εξαιρετικό ιστορικό σε κορυφαίους αγώνες μοτοσπορτ, όπως το F1, το Le Mans και το WRC. Ο De Cortanze σχεδίασε το Peugeot 905B, το πρώτο αυτοκίνητο Group C της Peugeot που κέρδισε τον αγώνα Le Mans το 1992 και το 1993, και ενσωμάτωσε την πιο πρόσφατη τεχνολογία της F1 στο σχεδιασμό του αυτοκινήτου Le Mans GT-One. Το σώμα από κομποζίτ από άνθρακα αναπτύχθηκε για αεροδυναμική απόδοση, και διέθετε τον ίδιο δίχρονο V8 3,6 L που είχε αναπτύξει η εταιρεία κατά τη διάρκεια των ημερών του Group C της. Η ανάρτηση είχε πολύ μεγάλα βραχίονες τόσο μπροστά όσο και πίσω, επιτρέποντας ιδανική γεωμετρία ανάρτησης.

Δείτε ακόμα: Harold Halibut: Κινηματογραφικό, Χειροποίητο, Stop-Motion

Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44
Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44

Cafe / Επιπλέον μενού

Το παρακάτω μενού προστέθηκε στην ενότητα Επιπλέον Μενού:

  • Επιπλέον Μενού Νο. 37: Jaguar (Επίπεδο Συλλέκτη 41 και άνω)
Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44

Παγκόσμιες Πίστες (Εκδήλωση)

Προστέθηκαν οι παρακάτω νέες εκδηλώσεις στις “Παγκόσμιες Πίστες”:

  • Ευρωπαϊκό Κύπελλο Clubman 600 – Blue Moon Bay Speedway – Ανάποδο Εσωτερικό A
  • Schwarzwald League – Ανάποδη πίστα High Speed Ring
  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού 900 – Πίστα αγώνων 24 Ώρες του Le Mans
Gran Turismo 7 Ενημέρωση 1.44

GT Auto / Livery Editor

Επίσημα αυτοκόλλητα της τηλεοπτικής σειράς Highspeed Étoile διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, 26 αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένων 8 λογοτύπων τίτλου και 18 κύριων χαρακτήρων, με θέμα το ιαπωνικό τηλεοπτικό anime “Highspeed Étoile”, θα παρέχονται στα προκαθορισμένα αυτοκόλλητα του Livery Editor. Η αρχική τηλεοπτική σειρά “Highspeed Étoile”, που απεικονίζει έναν κόσμο μοτοσπορτ στο μέλλον, προγραμματίζεται να προβληθεί στην Ιαπωνία από τον Απρίλιο του 2024. Θα ενημερώσουμε για τη διάρκεια διαθεσιμότητας σε μεταγενέστερο χρόνο.

Scapes

Προστέθηκε το Fukushima ως προτεινόμενη έκθεση στα Scapes.

Πηγή: blog.playstation

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS