ΑρχικήgamingΤο Lego 2K Drive μοιάζει με ένα σύνθετο μείγμα Forza Horizon και...

Το Lego 2K Drive μοιάζει με ένα σύνθετο μείγμα Forza Horizon και Sonic Racing

Lego 2K Drive

Μετά από διάφορα leaks τις τελευταίες μέρες, η 2K ανακοίνωσε επίσημα το Lego 2K Drive, ένα παιχνίδι open-world που φαίνεται αρκετά ωραίο. Το παιχνίδι διαθέτει co-op, multiplayer λειτουργίες και την δυνατότητα να επιλέξετε και να μεταμορφωθείτε από εναέριο σε χερσαίο όχημα, σε στυλ Team Sonic Racing. Το μόνο ελάττωμα ; Η συλλογή από pre-order bonus μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη και να χρειαστείτε κάποιο γράφημα για να καταλάβετε.

Δείτε επίσης: Εντοπίστηκαν 2 bugs στο LEGO marketplace, BrickLink

Το trailer του Lego 2K Drive κρατάει την θετικότητα από την ταινία της Lego με δυο κεφάτους broadcasters να διηγούνται την υπόθεση. Είναι χαριτωμένο και αστείο, στην αρχή. Το μεγαλύτερο μέρος του trailer πάει με τρελούς ρυθμούς καθώς ο οδηγός τρέχει με ταχύτητα γύρω από έναν ζωντανό open world. Μπορείτε να φτιάξετε και να μορφοποιήσετε το δικό σας Lego όχημα, το οποίο οδηγεί το trailer να δείξει ένα όχημα που είναι σε σχήμα κοτόπουλου.

Είναι γεγονός πως μετά την απόκτηση του παιχνιδιού θα αρχίσουμε όλοι να κυκλοφορούμε με ένα όχημα cheeseburger και ναι θα κάνουμε drift μέσα από τα δέντρα και θα είμαστε και ο κύριος λόγος της αποψίλωσης των δασών σε αυτόν τον αθώο κόσμο.

Πρόταση: LEGO Group και Epic Games συνεργάζονται για ένα ασφαλές metaverse για παιδιά

Τα pre-order bonus είναι λίγο πονοκέφαλος όμως. Υπάρχει η κλασική έκδοση που έχει το base game και κοστίζει 60€ στο PC, Switch, PS4 και Xbox One. Η επόμενη γενιά Xbox και Playstation έχουν μια αύξηση που θα πάει στα 70€. Η Awesome έκδοση είναι στα 100€ και έχει μια Lego season pass ονόματι the Year 1 Drive Pass και έχει επιπλέον οχήματα και μίνι φιγούρα. Τέλος, η Awesome Rivals έκδοση που είναι στα 120€ περιέχει όσα έχουν οι άλλες εκδόσεις και περιεχόμενο από τέσσερεις ξεχωριστές seasons του Drive Pass μετά την κυκλοφορία του, με καθεμία να έχει νέα οχήματα και themes.

Αν είστε θαυμαστής των πολύχρωμων τούβλων στη μορφή video game, τότε το Lego 2K Drive μάλλον θα είναι το μόνο Lego παιχνίδι που θα δούμε για λίγο καιρό, από τη στιγμή που η TT Games έχει σύμφωνα με πληροφορίες ακυρώσει πάρα πολλά από τα επερχόμενα project της.

Διαβάστε επίσης: Το μεγαλύτερο σετ Super Mario της Lego αποτελείται από 2.807 τεμάχια

πηγή πληροφοριών: rockpapershotgun.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS