ΑρχικήinetGoogle Pixel 8 Pro: Νέα leaks δείχνουν ένα νέο χαρακτηριστικό

Google Pixel 8 Pro: Νέα leaks δείχνουν ένα νέο χαρακτηριστικό

Google Pixel 8 Pro

Η περίοδος διάδοσης leaks ξεκινά. Ακολουθώντας την διαρροή στη λιανική των Pixel Fold και Pixel 7a μόλις πριν από λίγο, έφτασαν οι πρώτες αποδόσεις του Google Pixel 8 Pro, που δείχνουν έναν νέο μυστηριώδη αισθητήρα στη γραμμή της κάμερας.

Αυτή η πρώτη ματιά στο Google Pixel 8 Pro με leaks που είναι βασισμένα σε CAD δείχνουν ένα σχέδιο που είναι αρκετά παρόμοιο με το Pixel 7 Pro αλλά με ορισμένες προφανείς και ευπρόσδεκτες αλλαγές.

Δείτε επίσης: Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!

Για αρχή, το τηλέφωνο φαίνεται να έχει τελικά παρατήσει την κυρτή οθόνη του. Η οθόνη δεν έχει την κλασική καμπύλη που έχουμε δει στις δύο προηγούμενες εκδόσεις Pro της Google, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμα κάποιο περιθώριο για ελαφρές καμπύλες κατά μήκος. Ανεξάρτητα, είναι μια σημαντική βελτίωση, δεδομένης της απογοήτευσης που υπάρχει με τις καμπυλωτές οθόνες.

Σημειωτέων, επίσης, ότι η οθόνη φαίνεται να έχει πολύ πιο λεπτά πλαίσια τριγύρω σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα της Google, αν και με τα CAD renders, αυτή είναι μια λεπτομέρεια που είναι εύκολο να μην αποδοθεί σωστά. Θα πρέπει λοιπόν, να δούμε το τελικό προϊόν για να ξέρουμε σίγουρα.

Πρόταση: Google Pixel Fold: Νέες φήμες για τον σχεδιασμό της συσκευής

Αλλά αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον εδώ είναι η προσθήκη ενός νέου αισθητήρα στη γραμμή κάμερας του Google Pixel 8 Pro. Το τηλέφωνο έχει την ίδια διάταξη τριπλής κάμερας με τα Pixel 6 Pro και Pixel 7 Pro, αν και αυτή τη φορά και οι τρεις αισθητήρες είναι ομαδοποιημένοι στην ίδια μεγάλη εγκοπή στη γραμμή της κάμερας. Στη δεξιά πλευρά, υπάρχει ένας τέταρτος αισθητήρας.

Google Pixel 8 Pro

Το τι κάνει αυτός ο αισθητήρας δεν είναι σαφές προς το παρόν. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα καλύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης, όπως αυτό που προσφέρει η Samsung στο Galaxy S23 Ultra, ή ένας αισθητήρας macro ή βάθους όπως προσφέρουν πολλά άλλα τηλέφωνα σήμερα ή κάτι πιο προηγμένο. Μια πιθανότητα θα μπορούσε να είναι το LIDAR, σύμφωνα με αυτά που έχει ακούσει στο παρελθόν ο Max Weinbach.

Google Pixel 8 Pro

Ό,τι κι αν είναι, είναι σίγουρα ενδιαφέρον να βλέπουμε την Google να επεκτείνεται συνεχώς σε αυτόν τον σχεδιασμό με την πάροδο του χρόνου.

Οι διαστάσεις του Pixel 8 Pro είναι 162,6×76,5×8,7 mm. Είναι ελαφρώς μικρότερες από τις 162,9×76,6×8,9 mm του Pixel 7 Pro και το μέγεθος οθόνης αναφέρεται περίπου στις 6,52 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Google Pixel 7: Δεν υποστηρίζει το νεότερο πρότυπο 5G

Το Pixel 8 Pro αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αργότερα αυτό το χρόνο, σχεδόν σίγουρα με επεξεργαστή Tensor G3. Δεν είναι σαφές εάν το τυπικό Pixel 8 θα περιλαμβάνει επίσης αυτόν τον μυστηριώδη νέο αισθητήρα, αλλά το τηλέφωνο αναμένεται να είναι μικρότερο.

πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS