ΑρχικήgamingCall of Duty Modern Warfare 2: Δωρεάν πρόσβαση σε multiplayer

Call of Duty Modern Warfare 2: Δωρεάν πρόσβαση σε multiplayer

Call of Duty Modern Warfare 2

Η Activision ανακοίνωσε μια δωρεάν περίοδο για multiplayer στο Call of Duty: Modern Warfare 2, η οποία θα ξεκινήσει λίγο μετά την ενημέρωση της Season 2 Reloaded, καθιστώντας την, την κατάλληλη στιγμή για να συμμετάσχετε.

Η περίοδος δωρεάν πρόσβασης ξεκινά στις 16 Μαρτίου (μία μέρα μετά την κυκλοφορία της Season 2 Reloaded στις 15 Μαρτίου) και επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν έξι χάρτες για πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του νέου Himmelatt Expo, καθώς και μια ποικιλία από modes παιχνιδιού και το πρώτο co-op raid.

Δείτε επίσης: Το Call of Duty: Modern Warfare II θα έχει νέο map στη 2η σεζόν

Team Deathmatch, Hardpoint, Kill Confirmed, Domination, Infected, Gun Game, One in the Chamber και All or Nothing είναι μεταξύ των δωρεάν διαθέσιμων λειτουργιών. Στον χάρτη Santa Sena, οι παίκτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις λειτουργίες Ground War και Invasion μεγάλης κλίμακας.

Το Atomgrad είναι το co-op raid και είναι διαθέσιμο μόνο σε τυπική δυσκολία. Παρακάτω είναι μια πλήρης λίστα με αυτά που είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της περιόδου δωρεάν πρόσβασης Modern Warfare 2.

Call of Duty Modern Warfare 2

Πρόταση: Επίσημα πλέον Call of Duty στο Nintendo Switch;

Οι παίκτες που θα μπορέσουν να το εγκαταστήσουν αμέσως και να παίξουν μέχρι το τέλος της περιόδου-20 Μαρτίου δηλαδή-θα λάβουν πέντε ημέρες Call of Duty multiplayer δωρεάν δράση που θα τους εξασφαλίσει μέσω διάφορων ξεκλειδωμάτων να κάνουν τους στρατιώτες τους πιο ισχυρούς. Αν και επί του παρόντος είναι ασαφές πότε θα είναι η επόμενη δωρεάν δοκιμή, θα μπορούσε να συμπίπτει με την επόμενη σεζόν, δεδομένου του εποχιακού ρεκόρ που έχει διατηρήσει μέχρι στιγμής η Activision Blizzard.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην περίληψη του GameSpot για όλα όσα έρχονται στο Modern Warfare 2 με την ενημερωμένη έκδοση Season 2 Reloaded, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο συμβάν πρόκλησης camo.

Διαβάστε επίσης: Call of Duty Warzone 2: Πότε θα μπορείτε να το παίξετε;

Modern Warfare 2 Free Access Περιεχόμενο

Core (6v6) Maps: Farm 18, Mercado Las Almas, Shipment, Dome, Himmelmatt Expo

Core Modes: Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, One in the Chamber, All or Nothing

Battle Maps: Santa Seña

Battle Map Modes: Ground War, Invasion

Special Ops: Atomgrad — Special Ops Raid Episode 01 (Standard δυσκολία μόνο)

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS