ΑρχικήinetGoogle Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!

Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!

Το Google Pixel 7a είναι το τελευταίο στη σειρά των τηλεφώνων-ναυαρχίδων της Google και φαίνεται να είναι μια εξαιρετική συσκευή.

Με την πρώτη επέτειο του Google Pixel 6a να πλησιάζει γρήγορα, οι εικασίες και οι διαρροές σχετικά με τον αντικαταστάτη του – το Pixel 7a – έχουν γίνει ανεξέλεγκτες. Στα ίχνη του I/O 2022 τον Μάιο, όπου ανακοινώθηκε, αυτό το οικονομικό τηλέφωνο Android κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Στη συνέχεια, στις αρχές του 2023, είδαμε την πρώτη μας ματιά μέσα από εικόνες χαμηλής ποιότητας που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Αλλά τώρα, με μόνο δύο μήνες να απομένουν μέχρι να φτάσει το I/O 2023, έρχονται αυτές οι υψηλής ποιότητας hands-on φωτογραφίες του επερχόμενου Pixel 7A, παρουσιάζοντας ένα σχεδιασμό εμπνευσμένο από τον προκάτοχό του – αποδεικνύοντας γιατί παρά το παλαιότερο υλικό Το Google Pixel 6a εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα στην αγορά για κάθε προϋπολογισμό!

Δείτε επίσης: Το malware Batloader χρησιμοποιεί Google Ads για την παράδοση των payload Vidar Stealer και Ursnif

Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!
Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!

Σύμφωνα με εικόνες που μοιράστηκε το βιετναμέζικο blog Zing News, είναι σαφές ότι η Google επέλεξε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το σχεδιασμό της μπάρας κάμερας του Pixel 7 στο επερχόμενο Pixel 7a. Με την κατασκευή από ματ αλουμίνιο αντί για γυαλί, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το τηλέφωνο θα είναι πιο ανθεκτικό από ποτέ. Δυστυχώς, υπάρχει ένα ελάττωμα: Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι η Google δεν έχει μειώσει καθόλου αυτά τα ογκώδη πλαίσια που περιβάλλουν την οθόνη.

Το Pixel 7a φαίνεται σημαντικά πιο πολυτελές με το πίσω γυάλινο πάνελ του, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Οι ταραχώδεις εικόνες καθιστούν δύσκολη την επιβεβαίωση, αλλά το Pixel 7a είναι πιθανό να διατηρήσει το μέγεθος της οθόνης 6,1 ιντσών που μοιάζει με το προηγούμενο μοντέλο του, αν και ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να αναβαθμιστεί στα 90Hz. Σύμφωνα με τα δεδομένα του μενού Phone and Bootloader, αυτό το τηλέφωνο θα πρέπει να περιέχει 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου – μια τεράστια βελτίωση σε σύγκριση με τη συνήθη κατανομή του Pixel 6a μόνο 6GB RAM.

Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!
Google Pixel 7a: Διαρροή μας δείχνει το σχέδιο της νέας συσκευής!

Οι hands-on φωτογραφίες έδωσαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pixel 7a, όπως μια ενιαία φυσική θήκη SIM με προστασία από καουτσούκ γύρω της για προστασία IP, ένα ενεργό ηχείο και θύρα USB-C που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Δυστυχώς, η Google έχει κλειδώσει τις περισσότερες από τις προδιαγραφές της λίγο μετά την κοινή χρήση των φωτογραφιών στο διαδίκτυο, καθιστώντας δύσκολο να προσδιοριστούν άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. ωστόσο, με βάση τις προηγούμενες φήμες μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτό το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ Tensor G2 , δυνατότητες ασύρματης φόρτισης 5W και θα διατηρήσει την τιμή των 450 δολαρίων.

Δείτε επίσης: Η Cerebral μοιράστηκε δεδομένα ασθενών με Meta, Google, TikTok

Ως πρωτότυπο λογισμικού που τρέχει το Android 13, η μονάδα θεωρείται ότι είναι ο τελικός σχεδιασμός αυτού που σύντομα θα γίνει γνωστό ως Pixel 7a. Αυτή δεν θα ήταν η πρώτη περίπτωση όπου τα επερχόμενα τηλέφωνα Pixel ανακαλύπτονται στο Βιετνάμ πριν από την κυκλοφορία τους. Επομένως, μπορεί να υποτεθεί ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη συσκευή θα αναδυθούν πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Η Google κυκλοφόρησε το Pixel 6a στις 28 Ιουλίου 2022, αλλά ανακοίνωσε τη συσκευή στο Google I/O 2022 τον Μάιο. Είναι πιθανό ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα να ισχύει και φέτος, αλλά τίποτα δεν έχει οριστεί ακόμα. Το Google I/O 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS